fbpx

Uw camper verkopen in Friesland. Snel en betrouwbaar!

Uw camper verkopen in Friesland

Wilt u uw oude camper goed verkopen in Friesland? Dan hebt u verschillende mogelijkheden. U kunt uw camper inruilen bij een dealer. Helaas valt de inruilwaarde vaak tegen. Zelf uw camper verkopen in Friesland is ook een optie. In de praktijk valt dit echter tegen. Behalve advertentiekosten kost het u tijd om alle mails en telefoontjes te beantwoorden en kijkers te ontvangen (die niet kopen). Bovendien moet uw camper schoon, netjes en technisch in orde zijn en kan het lang duren tot zich een koper aandient. Er is gelukkig een andere manier om uw camper te verkopen in Friesland. En die is heel eenvoudig, lucratief en snel!

 

Meteen een goede deal en een snelle afwikkeling

Als bedrijf hebben wij ruim 15 jaar ervaring met de inkoop van gebruikte campers en caravans en bieden de snelste, meest efficiënte manier om uw camper te verkopen. Vul simpelweg het online formulier in en u ontvangt een bod binnen 24 uur. Geheel vrijblijvend, zonder bijkomende kosten. Accepteert u ons bod, dan komt één van onze recreatiespecialisten gratis uw camper uit Friesland ophalen – waar en wanneer u dat wilt. U ontvangt meteen het afgesproken bedrag, een RDW vrijwaring en officiële inkoopfactuur. Dat is slim geregeld!

Ons motto is: ‘Wij doen wat wij beloven!’ Dat geeft u de volgende garanties:

  • Snelle afwikkeling;
  • Deskundig bod gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring in het inkoopvak;
  • Klantvriendelijke benadering;
  • Direct geld bij de verkoop;
  • Geen bijkomende kosten;
  • RDW vrijwaring en inkoopfactuur bij de verkoop;
  • Gratis ophaalservice in Friesland – op een tijdstip dat u uitkomt.
    Of u nu uw camper wilt verkopen in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen of Sneek; wij zorgen voor een vlotte verkoop en halen in heel Friesland uw camper gratis op!