Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

17

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord ontvangt u de overeengekomen prijs

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Uw Caravan Aankoopkeuring op Locatie. V.a. € 99,00
Caravan Makelaar Online

Caravan Aankoopkeuring op locatie. Voorkom een miskoop, vanaf € 99,00.

Caravan Aankoopkeuring op locatie via de Recreatie Specialisten van RecreaTrader.nl kan u veel geld besparen, rechtszaken vermijden en u veel vakantieplezier bezorgen. Tevens kunt u ons ook de onderhandelingen laten doen voor u en ook in de aanschaf geld besparen. Bent u van plan om binnenkort een Caravan aan te schaffen van een particulier, of een handelaar in Nederland of Duitsland? 

Dan kunt u gebruik maken van de Caravan Aankoopkeuring op locatie, van RecreaTrader.nl. Dat betekent dat wij op de verkoop locatie in heel Nederland, uw mogelijk aan te schaffen caravan controleren. Hierdoor behoeden wij u voor een mogelijke miskoop, weggegooid geld, stress of een jarenlange juridische strijd.  Hierbij komt de veiligheid vaak ook nog in het geding en helemaal wanneer u kinderen aan boord heeft is dit van belang. 

Helaas is niet iedere verkoper eerlijk, maar  wij prikken dwars door de verhalen heen, door 17 jaar mensen- en caravankennis.

Sommige verkopers liegen u keihard voor dat de betreffende caravan geheel schadevrij is, maar niet alles is zichtbaar voor een leek en er kan inmiddels een reparatie zijn uitgevoerd. Maar is deze wel goed uitgevoerd? Onze Keurmeester  kijkt hier allemaal naar op locatie en brengt aan u verslag uit.

 Daarbij kennen onze Keurmeesters alle Modellen, Merken en indelingen en de bijbehorende gebreken die model specifiek kunnen ontstaan. Uiteraard wordt er een vochtmeting uitgevoerd en kunt u direct zelf meekijken. Helaas spreken wij wekelijks mensen die belazerd zijn en deze verhalen doen ons uiteraard zeer veel. Wij staan hierin ook vele klanten bij en willen meer klanten behoeden voor een miskoop en een slecht vakantiegevoel voor uw gezin. Wij zijn er voor u en staan aan uw kant!

Indien er moedwillig over gelogen en u moet met een onveilige caravan met uw kinderen op vakantie, dan wordt het voor ons een persoonlijke kwestie. Onze keurmeester met 17 jaar caravankennis kijkt uw gehele caravan voor u na, zodat u een zorgeloze aankoop kunt doen en geen miskoop.

Wij vertegenwoordigen uw kant, uw geld en uw vakantie geluk

Wij hebben de Caravan Aankoopkeuring op locatie  opgestart, omdat wij dagelijks verhalen te horen krijgen van particulieren, die zijn opgelicht, of een enorme miskoop hebben gedaan. Dit heeft in vele gevallen grote financiële gevolgen. Uiteraard kan het zijn dat u over te weinig kennis beschikt, over veel voorkomende problemen bij caravans van bepaalde merken. Hierdoor kunt u uiteraard eenvoudig iets over het hoofd zien. Daarvoor zijn wij er voor u!

Het is jammer dat er veel particulieren, handelaren of bedrijven moedwillig zaken verzwijgen, zoals schade, vochtschade, ongevallen in het verleden, enz. Maar ook zijn er vaak tekenen te zien van schade of gebreken, die nog moeten voorvallen, of op het punt staan te gebeuren. Deze gebreken kunnen door onze ervaring uiteraard voor u opgespoord worden op locatie en kunnen u heel veel geld besparen. 

caravan aankoopkeuring op locatie

ONZE MISSIE: VOORKOM EEN MISKOOP!

Maak gebruik van 17 jaar ervaring en uw eigen keurmeester op lokatie via RecreaTrader.nl. Wij zijn er om u voor een miskoop te behoeden.

Ieder merk en elke indeling heeft standaard zwakke punten. Deze zullen wij modelspecifiek voor u checken.

Heeft u wel eens de opmerking gehoord: Als je een Hobby hebt, dan heb je een hobby? Dat wil zeggen, hoewel de Hobby Caravan de populairste caravan is, dat deze u een hobby geeft, betreffende het onderhoud. Maar uiteraard geldt dit ook voor andere merken, of indelingen. Zo heeft ieder merk en indeling van elke caravan zijn bekende problemen, welke wij op locatie voor u kunnen opsporen.

Uiteraard hoeft er niet bij elke caravan daadwerkelijk iets aan de hand te zijn, maar men kan het beter uitsluiten. Tevens is het zo dat ook niet ieder probleem invloed heeft op de levensduur van de caravan, maar onze keurmeester zal u er toch op wijzen. Hierbij is goed onderhoud van groot belang.

Caravan Aankoopkeuring Online
Schermafbeelding 2020 05 14 om 13.51.52

Caravan Aankoopkeuring op locatie: Hoe werkt het?

Caravan Aankoopkeuring op locatie, is uw zekerheid bij aankoop van een caravan in Nederland en Duitsland. Dit kan u voor een grote miskoop behoeden. Maar wat houdt het in? Hierbij zijn er diverse optie’s welke u kunt kiezen en door ons wilt laten uitvoeren.

Ook kunnen  wij de onderhandelingen voor u uitvoeren, waardoor er vaak een hogere korting voor u ontstaat. Daarbij is de afstand van invloed op de kosten. Wij zullen een u een offerte doen, van de mogelijkheden die wij voor u kunnen uitvoeren op locatie. Hierbij dient de betaling, indien u akkoord bent met het bedrag van onze offerte, betaald te zijn per bank 1 dag voor de datum van de controle, of contant voldaan te worden ter plekke. Genoemde bedragen zijn ex. 21% BTW..

Complete Caravan Aankoopkeuring op locatie v.a. €99,00*

*Afhankelijk van de te rijden afstand. Alle Prijzen zijn ex. 21% BTW. U ontvangt een overzicht en een officiële factuur van ons. Betaling contant, of per bank. **Onderhandelingen in overleg met de mogelijke koper vooraf. 25% bij Extra korting voor u in prijsonderhandeling ex. 21% BTW. ***Transport Caravan in overleg met u en afhankelijk van afstand in kilometers. Tevens alleen in combinatie met Caravan Aankoopkeuring op locatie. 


Buitenkant Caravan Controleren
De gehele buitenkant wordt gecontroleerd op mogelijke problemenCaravan Ramen Controleren
Alle ramen worden gecontroleerd, zowel binnen- als buitenzijdeAlle Rubbers Rondom Controleren
Alle rubbers worden gecontroleerd op mogelijke lekkageVochtcontrole/ Vochtmeting
Met een vochtmeter zal een vochtmeting worden uitgevoerd in de caravanGasleiding afpersen/ Gaslekkage controle
Gasleiding onder druk zetten om eventuele lekkage uit te sluitenSpecifieke Problemen Merk/ Model
Specifieke problemen betreffend Merk en/ of indeling controleren + uitlegBodem, Banden en Chassis Controle
Mocht er sprake zijn van een zwevende bodem kan er in overleg een bodem injectie uitgevoerd worden door ons.Waardebepaling/ Onderhandeling**
Wij kunnen de prijsonderhandelingen voor u doen, waardoor er vaak een extra korting voor u in zit.Eventueel Transport van uw Caravan***
Wij kunnen eventueel het transport van uw caravan regelen voor u, na de Caravan Aankoop Begeleiding

Ons eigen Netwerk van 150+ aangesloten RDW Erkende Caravaninkoop Bedrijven.

Wij beschikken zelf als grootste online Platform om uw caravan te verkopen in Nederland, over een eigen Netwerk van meer dan 150+ geselecteerde & gecontroleerde Recreatie Specialisten. Hierbinnen wordt enorm veel kennis gedeeld en zijn wij altijd goed op de hoogte.

Marktkennis? Zeer belangrijk en graag met u gedeeld!

Door onze 17 jaar ervaring met caravans en de markt die hiermee samenhangt, hebben wij een enorme marktkennis.  Wat houdt marktkennis voor u in? Wij weten precies wie zich in de markt begeven en dit zijn niet in alle gevallen de beste partijen om zaken mee te doen helaas.. 

Daarom kennen wij de “rotte” appels binnen de markt en de handelaren, die zich als particulieren voordoen, om zo onder hun verplichtingen uit te komen. Deze personen wisselen vaak van websites en proberen onder de radar te blijven en uit het zicht van de instanties.

Mogen wij uw korting voor u regelen? Alles in overleg met u.

Onze medewerkers, welke voor u op locatie aanwezig zijn, kunnen indien u wilt ook de prijsonderhandeling voor de aanschaf voor u voeren. Dit kan u in bijna alle gevallen honderden, tot soms duizenden euro’s besparen indien u uiteindelijk over wilt gaan tot aankoop. 

Hierbij profiteert u van de aankoop van duizenden caravans, waarbij onderhandelingen zijn gevoerd en de parate kennisbank met betrekking tot realistische prijzen, uitvoeringen en de verkoopbaarheid met betrekking tot uw mogelijk aan te schaffen caravan en de vakkennis binnen ons Netwerk van 150+ gevestigde namen binnen de bekendste Recreatie Specialisten in heel Nederland. De kennis vanuit deze database is goud waard in veel gevallen en kan door ons eenvoudig vanaf locatie aan te spreken.  Hierop grijpen wij graag voor u terug.

Verborgen gebreken? Bij de Caravan Aankoopkeuring, wordt alles duidelijk.

Doordat een caravan hoofdzakelijk uit hout, piepschuim. aluminium platen, rubber strips en lijm is opgebouwd, zijn deze materialen hoofdzakelijk allen gevoelig voor temperatuursverschillen en het uitzetten en/ of krimpen hiervan.  Als een caravan dan het gehele jaar buiten staat, dan brengt dit uiteraard mogelijke risico’s met zich mee. 

Hierbij is er een enorm verschil tussen de kwaliteit van de diverse merken. en tevens de betrouwbaarheid en levensduur van een caravan. Wij hebben de juiste caravankennis in 17 jaar opgebouwd, waarbij wij de merk- en model specifieke problemen hebben geanalyseerd en daarom ook precies weten wat de zwakheden van diverse caravans en de mogelijke verborgen gebreken zijn.  Hierbij controleren wij dan, of uw caravan door gebruik of onderhoud hier ook last van heeft, of last kan krijgen in de nabije toekomst.

Netwerk 150+ aangesloten Erkende Recreatie Specialisten. Vrijblijvend Online een gegarandeerd bod op uw caravan. 

Wij werken met een eigen Landelijk dekkend Netwerk van 150+ aangesloten en RDW Erkende Recreatie Specialisten. Daardoor kunt u ook in uw eigen Provincie gemakkelijk uw caravan verkopen aan een Erkende  Recreatie Specialist van RecreaTrader.nl. Drenthe, FrieslandGroningenOverijssel GelderlandUtrechtFlevolandNoord-BrabantZeelandLimburg Zuid-HollandNoord-Holland.

Heeft u het kentekenbewijs compleet voor afleveren na het caravan kopen? Regel direct de RDW Vrijwaring voor de verkoper.

Heeft u het kentekenbewijs compleet voor afleveren na het caravan verkopen via RecreaTrader.nl?Hierbij wordt via onze gratis ophaalservice, uw caravan bij u in heel Nederland opgehaald op lokatie. Dit kan bij u thuis, op de camping, of bij uw stalling zijn, Daarbij dient u  het kentekenbewijs van de caravan compleet te hebben. Indien het niet compleet is klik dan hier. Tevens ontvangt u dan een RDW Vrijwaring van onze aangesloten inkoper. Dit is  het officiële bewijs dat u geen verantwoordelijkheid meer heeft over de betreffende caravan. Ook kunt u hiermee uw caravanverzekering stop zetten.R

onbekend

KLANTENSERVICE

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:30 uur tot 22:00 uur, voor al uw vragen betreffende het caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Bel met: 085-0703117 en wij staan u graag te woord.

Stuurt u liever een mail? klik hier.

Heeft u interesse? Stuur een mail of bel met ons.

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)