Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
Vul het kenteken van uw caravan in

NL

Kenteken onbekend?

Omdat ook uw Caravan het beste verdient bij de verkoop, net als u. Gratis, Persoonlijk en Succesvol sinds 2003

  • Ontvang vrijblijvend het hoogste bod <24 uur
  • Uw caravan binnen enkele minuten aangemeld
  • Snel en gemakkelijk, 7 dagen p.w open tot 22:00
  • Heeft u hulp nodig? Klantenservice: 085-0703117
  • 100% Gratis service. Veilig & vrijblijvend sinds 2003
  • Uw caravan gratis opgehaald in heel Nederland
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Caravan Gratis Verkopen

caravan gratis verkopen

Caravan gratis verkopen?

Caravan Gratis Verkopen? Dit is bij RecreaTrader.nl sinds 2003 de normaalste zaak van de wereld. Dat wil zeggen dat u altijd 100% Gratis Service krijgt bij ons en dat het caravan gratis verkopen via RecreaTrader.nl u daadwerkelijk €0,00 kost achteraf.

Bewezen hoogste bod & bewezen snelste verkoop van uw caravan. Alles veilig & vertrouwd sinds 2003.

Caravan gratis verkopen levert u nog meer voordelen op, zoals het bewezen hoogste bod en de bewezen snelste verkoop van uw caravan binnen 24 uur, na het kosteloos caravan aanbieden.

De Eerlijkste Caravaninkoop van Nederland, sinds 2003.

Als het om eerlijkheid gaat, dan bent u bij RecreaTrader.nl aan het juiste adres. Helaas blijken er tegenwoordig nog vele oneerlijke adressen te zijn om uw caravan te verkopen, waarna u achteraf van een koude kermis thuiskomt. 

RecreaTrader.nl speelt open kaart en onze afspraken worden ook netjes nagekomen, afspraak is afspraak bij ons. Daarbij nemen wij u het hele verkoopproces van uw caravan uit handen en werken wij met een glimlach. Tevens gaan wij bij elke ontwikkeling met u in gesprek en wordt alles met u besproken. U bepaald zelf uiteraard, waarvoor uw caravan verkocht wordt.

Uw Caravan Gegarandeerd Verkopen binnen 24 uur?

Nadat uw caravan geheel vrijblijvend binnen 3 minuten is aangemeld, door uw kenteken gegevens in te vullen op de kentekenplaat op onze website, worden de meeste gegevens via de RDW Database in het aanmeldformulier gedownload. Daarbij vragen wij u verder om een duidelijke staat van de caravan te omschrijven, waarbij eventuele schades duidelijk moeten worden toegelicht. Tevens een omschrijving van de extra’s, zoals een mover halfautomaat, of volautomaat, fietsendrager. voortent,  luifel, dakluifel, airco, enz.

Hoe meer gegevens, des te duidelijker uw aanmelding is en hierop wordt door ons Netwerk van 150+ Erkende en geselecteerde Recreatie Specialisten hun Gegarandeerde Bod  uitgebracht. U ontvangt vaak meer en hogere , gegarandeerde biedingen, als u net even wat extra informatie vermeld. Daarbij geven bijgevoegde foto’s vaak een duidelijk beeld van de caravan, dus heeft u foto’s van de caravan? Deze kunt u per mail sturen, per WhatsApp, of gewoon via de aanmelding van uw Caravan via onze website en het kenteken van uw caravan.

Caravan Makelaar Online

Binnen 24 uur ontvangt u het Hoogste Gegarandeerde Bod van onze 150+ Aangesloten en RDW Erkende Inkopers.

Dit is tevens allemaal geheel vrijblijvend, dus u bepaald zelf of u een Gegarandeerd Bod, dat is uitgebracht,  wilt accepteren, of afwijzen. Tevens gaan wij actief aan de slag voor u. om het hoogste Bod voor u te verkrijgen binnen ons netwerk van aangesloten en gecontroleerde, RDW Erkende, Recreatie Specialisten verspreid over heel Nederland.

Bent u akkoord met het Hoogste Gegarandeerde Bod? Dan is uw caravan Direct Verkocht! Dan ontvangt u van ons per mail een overeenkomst met de vermelding van het overeengekomen bedrag  en de gegevens van de koper, welke binnen 24 uur contact met u opneemt, om een ophaalafspraak met u af te stemmen. Dat betekent dat uw caravan opgehaald wordt in heel Nederland, op een lokatie welke u zelf bepaald, zoals de camping, de stalling, of gewoon bij u thuis, incl. de directe betaling em eem officiële RDW Vrijwaring.

logo RecreaTrader.nl

Netwerk 150+ aangesloten erkende Recreatie Specialisten.Vrijblijvend Online een gegarandeerd bod op uw caravan binnen 24 uur.

Wij werken met een eigen Landelijk dekkend netwerk van 150+ aangesloten en RDW Erkende Recreatie Specialisten. Dit netwerk hebben wij ontwikkeld en geselecteerd sinds 2003. Deze zelfstandig ondernemers zijn verspreid door heel Nederland. Daardoor kunt u ook in uw eigen Provincie gemakkelijk uw caravan gratis verkopen aan een Erkende Recreatie Specialist met veel kennis en bieden daarbij goede prijzen voor jouw caravans online en ze zijn alle 150+ met hun eigen Erkende caravanbedrijf aangesloten binnen het RDW erkende netwerk van  RecreaTrader.nl. Drenthe, FrieslandGroningenOverijssel GelderlandUtrechtFlevolandNoord-BrabantZeelandLimburg Zuid-HollandNoord-Holland.

Heeft u het kentekenbewijs compleet voor afleveren na het caravan verkopen? Ontvang daarbij direct de RDW Vrijwaring.

Heeft u het kentekenbewijs compleet voor afleveren na het caravan verkopen via RecreaTrader.nl?Hierbij wordt via onze gratis ophaalservice, uw caravan bij u in heel Nederland opgehaald op lokatie. Dit kan bij u thuis, op de camping, of bij uw stalling zijn, Daarbij dient u  het kentekenbewijs van de caravan compleet te hebben. Indien het niet compleet is klik dan hier. Tevens ontvangt u dan een RDW Vrijwaring van onze aangesloten inkoper. Dit is  het officiële bewijs dat u geen verantwoordelijkheid meer heeft over de betreffende caravan. Ook kunt u hiermee uw caravanverzekering stop zetten.

Wist u dat wij inmiddels meer dan 12.000 tevreden klanten hebben in Nederland, waarvoor wij de caravan verkochten?

Dankzij de bekroonde service van RecreaTrader.nl en inmiddels de positie van Marktleider als het om  caravan gratis verkopen gaat, hebben wij inmiddels meer dan 12.000 tevreden ex-caravanbezitters geholpen met onze caravan gratis verkopen service. Dat is 100% Service  en 0% Kosten.

Heeft u vragen over Caravan Gratis Verkopen via RecreaTrader.nl? Wij helpen u graag verder: 085-0703117.

Wij zijn dagelijks bereikbaar voor vragen en of hulp bij het aanmelden, 7 dagen per week van 9:30 uur tot 22:00 uur. Bel ons gerust. Wij helpen u graag verder: 085-0703117. Stuurt u liever een mail?

caravan opkoper neem contact op

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)