Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

17

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord ontvangt u de overeengekomen prijs

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Caravan Gratis Verkopen
caravan gratis verkopen

Caravan Gratis Verkopen?  Dit is bij RecreaTrader.nl sinds 2003 de normaalste zaak van de wereld. Dat wil zeggen dat u altijd 100% Gratis Service krijgt bij ons en dat het caravan verkopen via RecreaTrader.nl u daadwerkelijk €0,00 kost achteraf.

Bewezen Hoogste Bod & Bewezen Snelste Verkoop.

Caravan Gratis Verkopen levert u nog meer voordelen op, zoals het Bewezen Hoogste Bod en de Bewezen Snelste Verkoop van uw caravan binnen 24 uur.

Schermafbeelding 2020 05 14 om 13.51.52

De Eerlijkste Caravaninkoop van Nederland, sinds 2003.

Als het om eerlijkheid gaat. dan bent u bij RecreaTrader.nl aan het juiste adres. Helaas blijken er tegenwoordig nog vele oneerlijke adressen te zijn om uw caravan te verkopen, waarna u achteraf van een koude kermis thuiskomt. 

RecreaTrader.nl speelt open kaart em onze afspraken worden ook netjes nagekomen. Daarbij nemen wij u het hele verkoopproces uit handen.

Uw Caravan Gegarandeerd Verkopen binnen 24 uur?

Nadat uw caravan geheel vrijblijvend binnen 3 minuten is aangemeld, door uw kenteken gegevens in te vullen op de kentekenplaat op onze website, worden de meeste gegevens via de RDW Database in het aanmeldformulier gedownload. Daarbij vragen wij u verder om een duidelijke staat van de caravan te omschrijven, waarbij eventuele schades duidelijk moeten worden toegelicht. Tevens een omschrijving van de extra’s, zoals een mover halfautomaat, of volautomaat, fietsendrager. voortent,  luifel, dakluifel, airco, enz.

Hoe meer gegevens, des te duidelijker uw aanmelding is en hierop wordt door ons Netwerk van 150+ Erkende en geselecteerde Recreatie Specialisten hun Gegarandeerde Bod  uitgebracht. U ontvangt vaak meer en hogere , gegarandeerde biedingen, als u net even wat extra informatie vermeld. Daarbij geven bijgevoegde foto’s vaak een duidelijk beeld van de caravan, dus heeft u foto’s van de caravan? Deze kunt u per mail sturen, per WhatsApp, of gewoon via de aanmelding van uw Caravan 

Caravan Makelaar Online

Binnen 24 uur ontvangt u het Hoogste Gegarandeerde Bod van onze 150+ Aangesloten en RDW Erkende Inkopers.

Dit is tevens allemaal geheel vrijblijvend, dus u bepaald zelf of u een Gegarandeerd Bod, dat is uitgebracht,  wilt accepteren, of afwijzen. Tevens gaan wij actief aan de slag voor u. om het hoogste Bod voor u te verkrijgen binnen ons netwerk van aangesloten en gecontroleerde, RDW Erkende, Recreatie Specialisten verspreid over heel Nederland.

Bent u akkoord met het Hoogste Gegarandeerde Bod? Dan is uw caravan Direct Verkocht! Dan ontvangt u van ons per mail een overeenkomst met de vermelding van het overeengekomen bedrag  en de gegevens van de koper, welke binnen 24 uur contact met u opneemt, om een ophaalafspraak met u af te stemmen. Dat betekent dat uw caravan opgehaald wordt in heel Nederland, op een lokatie welke u zelf bepaald, zoals de camping, de stalling, of gewoon bij u thuis, incl. de directe betaling em eem officiële RDW Vrijwaring.

logo RecreaTrader.nl

“Netwerk 150+ aangesloten Erkende Recreatie Specialisten.” “Vrijblijvend Online een gegarandeerd bod op uw caravan.”

Wij werken met een eigen Landelijk dekkend Netwerk van 150+ aangesloten en RDW Erkende Recreatie Specialisten. Daardoor kunt u ook in uw eigen Provincie gemakkelijk uw caravan verkopen aan een Erkende  Recreatie Specialist van RecreaTrader.nl. Drenthe, FrieslandGroningenOverijssel GelderlandUtrechtFlevolandNoord-BrabantZeelandLimburg Zuid-HollandNoord-Holland.

Heeft u het kentekenbewijs compleet voor afleveren na het caravan verkopen? Ontvang daarbij direct de RDW Vrijwaring.

Heeft u het kentekenbewijs compleet voor afleveren na het caravan verkopen via RecreaTrader.nl?Hierbij wordt via onze gratis ophaalservice, uw caravan bij u in heel Nederland opgehaald op lokatie. Dit kan bij u thuis, op de camping, of bij uw stalling zijn, Daarbij dient u  het kentekenbewijs van de caravan compleet te hebben. Indien het niet compleet is klik dan hier. Tevens ontvangt u dan een RDW Vrijwaring van onze aangesloten inkoper. Dit is  het officiële bewijs dat u geen verantwoordelijkheid meer heeft over de betreffende caravan. Ook kunt u hiermee uw caravanverzekering stop zetten.

Wist u dat wij inmiddels meer dan 10.000 tevreden klanten hebben in Nederland, waarvoor wij de caravan verkochten?

Dankzij de bekroonde service van RecreaTrader.nl en inmiddels de positie van Marktleider als het om  caravan gratis verkopen gaat, hebben wij inmiddels meer dan 10.000 tevreden ex-caravanbezitters geholpen met onze caravan gratis verkopen service. Dat is 100% Service  en 0% Kosten.

Heeft u vragen over Caravan Gratis Verkopen via RecreatTrader.nl? Wij helpen u graag verder: 085-0703117.

caravan gratis verkopen

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)