Caravan inruilen? Laat geen geld liggen. Verkoop nu.

Heeft u vragen? Klantenservice: 085-0703117
7 Dagen per week bereikbaar tot 22:00 uur.

4.9
5/5

Klantentevredenheid: 98%

recreatrader kogo

Meld geheel vrijblijvend uw caravan aan.

En ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod binnen 24 uur.

 

✅ Binnen 3 minuten geheel vrijblijvend aanmelden.

✅ 100% Gratis, dus geheel kosteloos & zorgeloos verkocht.

✅ Binnen 24u. geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod.                       

✅ Gratis Ophaalservice op lokatie. U bepaald waar in NL.
 
✅ Caravan Opkoper sinds 2003 vlot, veilig & vertrouwd.

Caravan inruilen? Ontvang meer opbrengst binnen 24u.

Ontvang direct een bod via 085-0703117

Caravan inruilen? Indien u besluit om uw caravan inruilen via de caravandealer te regelen, dan laat u helaas veel geld liggen voor uzelf. Dit is vaak het geval, omdat mensen een bepaalde caravan willen kopen, die bij een bedrijf te koop staat. Hierdoor bent u geneigd, om uw huidige caravan daar dan ook maar in te ruilen. Dit is natuurlijk heel handig voor u. Hierbij krijgt u een inruilprijs en weet automatisch wat er moet worden bijbetaald. In dit geval laat u veel geld liggen voor uzelf. Dat betekent dat u via caravan inruilen veel minder geld krijgt en u dus veel meer moet bijbetalen aan het einde van de rit.

Caravan Inruilen? Twee maal in uw nadeel gerekend.

Caravan inruilen? “Dat is geen probleem” zegt de caravan verkoper. Daarbij denkt u: “Dat is makkelijk, wat een service”. Maar wist u dat er twee keer in uw nadeel wordt gerekend? Indien u een caravan inruilt, dan wordt er gerekend vanuit de vraagprijs die op de caravan staat. Deze vraagprijs is gebaseerd op een prijs, waarin “geen inruil” wordt meegerekend. Dit betekent dus dat er een korting in verwerkt zit, die u krijgt, wanneer u geen inruil heeft. Deze korting ontvangt u dus bij inruil niet en betaalt u dus eigenlijk extra bij inruilen van uw eigen caravan. Tevens wordt uw inruilprijs van uw caravan gebaseerd op een prijs, waarbij de caravan verkoper bij verkoop van uw caravan winst kan maken, of uw caravan direct door kan stoten naar “de handel”. Dat betekent vaak dat u uw caravan te goedkoop verkoopt bij inruil. Hoewel er vaak met cijfers wordt gespeeld om het voordeel voor u aan te tonen, betaald u dus altijd zelf het verschil aan het eind.

 

Caravan inruilen? Wanneer loont het wel?

Caravan inruilen, wanneer loont het wel? Dat is heel eenvoudig. Hiervoor vraagt u vooraf, wat u de toekomstige caravan gaat kosten in geval van inruil en indien u niet inruilt. Daardoor ontvangt u twee verschillende prijzen. Hierbij hanteren eigenlijk alle bedrijven een korting zonder inruil. Vaak worden er oude caravans ingeruild, waarop niet ieder bedrijf zit te wachten. Dan bieden ze laag, om de caravan direct naar ” de handel” door te stoten en dan zit er niet op de lange termijn kapitaal in vast. 

Vergelijk de prijs zonder inruil en de prijs met inruil, hierdoor ziet u wat u al aan winst pakt op het toe te betalen bedrag. U kunt uiteraard begrijpen dat er een “fictieve”  inruilprijs vermeld wordt op de bon, door de extra kortingsmarge, die u bij inruil niet ontvangt, bij een inruilprijs op te tellen. Zo lijkt het voor u op papier interessant, maar u laat veel geld liggen helaas.

De korting die u pakt, op de toekomstige caravan, zonder inruil ( de caravan verkoper heeft u een prijs met en zonder inruil gegeven vooraf ), is voor u al pure winst. Deze korting telt u op bij de verkoopprijs van uw caravan via RecreaTrader.nl en u ziet hoeveel geld u anders laat liggen. U pakt dus korting op uw nieuwe caravan, door uw oude caravan niet in te ruilen. Tevens wordt het bedrag wat als een marge in de vraagprijs van de nieuwe caravan zit, niet bij het inruilbedrag opgeteld, om het “fictief” voor u omhoog te brengen.  Via RecreaTrader.nl ontvangt u geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerd bod op uw caravan binnen 24 uur. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dit hoogste gegarandeerde bod is dus opgeteld met de korting die u bij de caravandealer krijgt gegarandeerd meer opbrengst voor u zelf. Dus probeer het geheel vrijblijvend, zonder kosten of verplichtingen en kijk hoeveel geld u anders laat liggen…

Hoogste Bod via RecreaTrader.nl

Binnen 24 uur geregeld

Gemiddelde Beoordeling: 4.9/ 5

De Nummer 1 van Nederland

Uw caravan aanmelden in 3 eenvoudige stappen.

RecreaTrader.nl neemt u het gehele proces en de bijkomende nadelen die bij het  caravan verkopen kunnen voorkomen uit handen. Daarbij is onze service ook nog eens 100% Gratis en vrijblijvend voor u. Meld uw caravan aan in 3 eenvoudige stappen. Hierna ontvangt u binnen 24 uur geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerde bod. Dus vlot, veilig en vertrouwd uw caravan verkopen regelt u  geheel kosteloos en zorgeloos via  een aangesloten RDW Erkende Caravan Opkoper van RecreaTrader.nl.. Dus heeft u vragen? Hiervoor staan wij u graag re woord via onze Klantenservice:  085-0703117.  

Aangesloten Caravan Opkoper via RecreaTrader?

Na vrijblijvende aanmelding van uw caravan, gaan onze medewerkers direct met uw caravan aan de slag. Dat gebeurt binnen ons netwerk van aangesloten RDW Erkende Caravan Opkopers. Daarbij is het ons doel, om het hoogste bod voor uw caravan te verkrijgen. Hierbij gaan wij uw caravan gericht aanbieden aan onze aangesloten, gecontroleerde en geselecteerde RDW Erkende Caravan Opkopers. Daarbij onderhandelen wij voor u om het hoogste bod te verkrijgen voor uw caravan. Dit geheel vrijblijvende hoogste bod overleggen wij met u. Bod akkoord? Dan is uw caravan direct verkocht!

Vrijblijvend een gegarandeerd bod binnen 24 uur ontvangen.

RecreaTrader.nl staat garant voor een correcte en zorgeloze afhandeling van uw caravan verkoop, via een aangesloten RDW Erkende Caravan Opkoper van RecreaTrader.nl. Hierbij zullen onze aangesloten RDW Erkende Caravan Opkopers  alles correct met u regelen, inclusief de betaling en een RDW Vrijwaring.

Tevens staan wij garant voor een zorgeloze financiële afwikkeling. Dus alles wordt zorgeloos geregeld voor u.

recreatrader kogo

KLANTENSERVICE

Onze klantenservice medewerkers zijn 7 dagen per week van 9:30 uur t/m 22:00 uur bereikbaar voor al uw vragen, betreffende het caravan verkopen via de 100% Gratis Caravan Verkoopservice van RecreaTrader.nl.

Bel onze Klantenservice

Mail onze Klantenservice

WhatsApp Klantenservice

een aangesloten rdw erkende caravan opkoper van recreatrader ontneemt u alle zorgen.

Vertrouwd Sinds 2003

Inmiddels bijna 17 jaar ervaring.

Bod accepteren of niet?

Bod akkoord? Caravan verkocht

100% Gratis Service

Gegarandeerd €0,00 kosten.

Gegarandeerd Bod!

Geheel vrijblijvend binnen 24u.

RDW Erkende Inkopers

Netwerk Recreatie Specialisten

Gratis Ophaalservice NL

Direct geld + RDW Vrijwaring

* U bent ten alle tijde geheel vrij om een bod te accepteren, of af te wijzen. U bepaalt dus altijd zelf het bedrag, waarvoor uw caravan uiteindelijk wordt verkocht. Geheel vrijblijvend.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4.9
5/5

Klantentevredenheid: 98%