Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

17

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
Vul het kenteken van uw caravan in

NL

Kenteken onbekend?

150+ RDW Recreatie Specialisten doen een gegarandeerd bod op uw caravan.

  • Ontvang vrijblijvend het hoogste bod <24 uur
  • Uw caravan binnen enkele minuten aangemeld
  • Snel en gemakkelijk, 7 dagen p.w open tot 22:00
  • Heeft u hulp nodig? Klantenservice: 085-0703117
  • 100% Gratis service. Veilig & vrijblijvend sinds 2003
  • Uw caravan gratis opgehaald in heel Nederland
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord ontvangt u de overeengekomen prijs

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Caravan Koerslijst Waarde
caravan koerswaarde

Caravan Koerslijst Waarde is niet meer van deze tijd.

Caravan Koerslijst Waarde is niet meer van deze tijd helaas. Dit was vroeger allemaal veel eenvoudiger, om deze Caravan Koerslijst Waarde te achterhalen. Dat kon men bijvoorbeeld eenvoudig nakijken in de BOVAG/ ANWB Caravan Koerslijst Waarde. Helaas is de ANWB/ BOVAG Caravan Koerslijst Waarde enkele jaren geleden verdwenen,  omdat de prijzen van gebruikte caravans door de particuliere bezitters tijdens de economische crisis omhoog gedreven werden en de complete gebruikte caravanmarkt, steeds verder van de Caravan Koerslijst Waarde af kwamen te staan.

Dat betekende dan ook automatisch het einde  van de caravan koerslijst waarde, wat de algemene standaard was geworden, voor inkoop en inruil voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Door deze marktverschuiving kwamen er geen jaarlijkse ANWB en BOVAG boekjes meer uit en is de ANWB Caravankoerslijst website ook ten einde gekomen. 

De Economische Cricis heeft ervoor gezorgd, dat particuliere caravanbezitters steeds hogere prijzen gingen vragen.

De prijzen die de particulieren voor hun caravans vroegen lagen veel hoger dan de Caravan Koerslijst Waarde prijzen, waardoor men er aan de hand van een koerslijst niet meer uitkwam met de inkoop/ inruilprijzen. Inmiddels hadden de particulieren bijna dealer vraagprijzen gehanteerd en lag de hele caravanmarkt op z’n kop.

Dealers en Handelaren krijgen het moeilijk door de veranderingen en velen sluiten noodgedwongen de deuren.

Daarnaast moesten de dealers uiteraard zaken blijven doen en ook nieuwe caravans kunnen blijven verkopen, waardoor de hoge vraagprijzen van de particuliere caravanbezitters vaak maar geslikt moesten worden, al was het alleen maar om te overleven. Lange termijn handelen zorgde tevens voor dure inruil bij de caravanbedrijven, die uit nood ook steeds meer duurdere occasions binnen kregen door “gedwongen” inruil. Deze inruilcaravans werden natuurlijk ook duur voor de verkoop aan particulieren aangeboden en zo ontstond een Vicieuze Cirkel.

Hierdoor is er een Landelijk probleem ontstaan van Koerslijsten, die niet meer gebruikt konden worden, omdat er een totaal andere marktwerking is ontstaan door de crisis. Hierdoor hebben vele caravanhandelaren en caravanbedrijven de zaak noodgedwongen moeten sluiten helaas.

Caravan Koerslijst Waarde: Waar vind ik deze nu dan?

Er worden tegenwoordig diverse mogelijkheden aangeboden om de Caravan Koerslijst Waarde te bepalen. Vaak wordt er gekeken naar  een vergelijkbare caravan, welke men als bedrijf recent heeft ingekocht en hoe deze caravan is verkocht. Hierbij kan het bedrijf geen geluk hebben gehad, waardoor men dus minder geld voor de caravan krijgt. 

Heeft men geluk gehad met een vergelijkbare caravan, dan ontvangt u hopelijk wat meer voor uw caravan. Het is tegenwoordig dus eerder een spel van vergelijken in plaats van vaste bedragen, die men hanteerde in de tijd van de ANWB/ BOVAG Koerslijst tijden. Toen werkt heel Nederland met dezelfde Caravan Koerswaarde. Hierdoor kon u uitgaan van een vaste waarde voor uw caravan. Terwijl het nu meer wordt berekend op de marktwaarde en het geluk, of ongeluk wat de betreffende Caravandealer bij het verhandelen van een soortgelijke caravan heeft gehad.

caravan koerswaarde

Dus wat is de Caravan Koerslijst Waarde van uw caravan?

Dat is helaas moeilijk te zeggen. Het is , zoals reeds eerder vermeld, tegenwoordig meer een vergelijking van een vergelijkbare caravan, waarbij het gevoel heel belangrijk is. Via RecreaTrader.nl krijgt u het meest realistische bod voor uw caravan. Hierbij maken wij gebruik van ons eigen Netwerk van 100+ aangesloten & gecertificeerde RDW Erkende caravanbedrijven.

Deze Recreatie Specialisten, brengen online een bod uit op uw caravan. Wij vragen u om een duidelijke omschrijving en het liefst een aantal foto’s. De biedingen worden verzameld en hieruit komt een gemiddelde Hoogste Gegarandeerd Bod voor u, waarvoor u tevens direct uw caravan kunt verkopen aan een van onze 100+ RDW Erkende Inkopers.

De caravan wordt gratis via onze gratis ophaalservice in heel Nederland bij u opgehaald, daarbij ontvangt u de betaling en een RDW Vrijwaring en heeft u een zorgeloze afwikkeling bij  via RecreaTrader.nl. Trouwens, wist u al dat u bij ons 100% Gratis service krijgt? Dus €0,00 kosten.

Heeft u voor de verkoop en de overdracht, het kenteken compleet, om de RDW vrijwaring te ontvangen?

Heeft u het kenteken van uw caravan compleet? Via deze link kunt u via de RDW de missende delen bestellen. Zo kunt u dan uw vrijwaring direct regelen via onze RDW Erkende caravanbedrijf, dat uw caravan heeft ingekocht. Een RDW Vrijwaring is zeer belangrijk voor u, omdat dit namelijk het “bewijs van eigendom” vertegenwoordigd, hiermee kunt u dus bij ontvangst aantonen dat u geen verantwoording meer draagt over de caravan en deze heeft overgedragen. Tevens heeft u de code die erop staat nodig, om uw caravanverzekering stop te zetten.

Heeft u vragen? Onze Klantenservice helpt u graag verder.

caravan-trader
onbekend

Wij zijn 7 dagen per voor u bereikbaar, vanaf 9:30 uur tot 22:00 uur.

U kunt ons telefonisch bereiken, door het volgende nummer te bellen: 085-0703117

Tevens mag u ons altijd per mail uw vraag stellen. Klik hier om een Mail te versturen.

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)