Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
Vul het kenteken van uw caravan in

NL

Kenteken onbekend?

Omdat ook uw Caravan het beste verdient bij de verkoop, net als u. Gratis, Persoonlijk en Succesvol sinds 2003

 • Ontvang vrijblijvend het hoogste bod <24 uur
 • Uw caravan binnen enkele minuten aangemeld
 • Snel en gemakkelijk, 7 dagen p.w open tot 22:00
 • Heeft u hulp nodig? Klantenservice: 085-0703117
 • 100% Gratis service. Veilig & vrijblijvend sinds 2003
 • Uw caravan gratis opgehaald in heel Nederland
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Caravan te koop?

Caravans Verkopen

Caravan te koop? Ontvang binnen 24 uur geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod van onze inkopers.

Caravan te koop? Meld geheel vrijblijvend uw caravan aan ( of afmelden , zonder enige verplichting ) en ontvang geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerde bod op uw caravan, binnen 24 uur. Dit Gegarandeerde Bod ontvangt u alleen bij RecreaTrader.nl, waardoor u vooraf een prijsgarantie ontvangt aan de hand van uw aanmelding. Daardoor vinden er geen prijsonderhandelingen meer op uw oprit plaats.

Gaat u voor zekerheid & rust, of kiest u voor zorgen en veel kosten achteraf?

Deze onderhandelingen achteraf vinden bij andere partijen wel plaats op uw oprit en horen er voor deze mensen standaard bij. Dan merkt u ook dat het bod alleen was uitgebracht, zodat u de caravan zou reserveren. En dat dit bod via MP geen waarde had vooraf. Het is voor deze partijen heel makkelijk om een hoog bod te doen, zonder enige verplichting. U rekent zich rijk en reserveert de caravan vaak een langere periode. Hierna komt de mogelijke koper niet  omdat ze een ander slachtoffer hebben gevonden, of u komt in de problemen, doordat er iets niet goed geregeld is.

Wij waarschuwen u dan ook: Laat uw caravan niet afkraken, terwijl dit onterecht is en u zich daardoor veel geld door de neus laat boren. Daarbij bent u via zulke partijen ook nooit zeker  wie er bij u aan de deur komt. Via MP komen er tegenwoordig veelal Buitenlandse Kopers uw caravan ophalen, terwijl u gebeld bent door een Nederlander, die samenwerkt met deze Buitenlandse kopers. 

Weet u dat u dan tevens geen RDW vrijwaring kunt ontvangen? Hierdoor blijft u verantwoordelijk voor  verkeersboetes en ongevallen, in het buitenland. Daarvoor zal deze Buitenlandse koper vooraf naar de RDW moeten en uw caravan eerst van exportdocumenten moeten voorzien, om dit te voorkomen. Weet u hoe dit werkt en zit u hierop te wachten? 

Ook zijn er bij de betaling vaak problemen. Daarbij hebben ze als alles bijna geregeld is niet voldoende geld bij zich, of achteraf blijkt u de betaling in vals geld te hebben ontvangen. Bewezen het Hoogste Bod en Bewezen de Snelste Verkoop van uw caravan. Dus caravan te koop? Ga voor de zekerheid van een Gegarandeerd Bod, een Aangesloten en Gecontroleerde RDW Erkende Recreatie Specialist aan uw deur, een zorgeloze & correcte afhandeling en financiƫle afwikkeling, waar RecreaTrader.nl tevens garant voor staat.

Caravan te koop? Waar vindt u de bewezen snelste verkoop en het bewezen hoogste bod voor uw caravan?

U wilt uw caravan uiteraard in goede handen overdragen en daar onderscheidt RecreaTrader.nl zich al van de concurrentie. RecreaTrader.nl werkt namelijk uitsluitend met een eigen Landelijk Dekkend  Netwerk van  aangesloten en gecontroleerde RDW Erkende Recreatie Specialisten. Deze Erkende Inkopers voorzien u van een gegarandeerd bod  online voor uw aangemelde caravan. Het Hoogste Gegarandeerde Bod ontvangt u dan geheel vrijblijvend van ons binnen 24 uur. Bent u akkoord met het Bod? Dan is uw caravan direct verkocht.

Het maakt niet uit waar uw caravan te koop staat, deze wordt via onze gratis ophaalservice op lokatie afgehaald.

U leest het goed, u hoeft zelf niet met de caravan te gaan slepen, want u kunt aangeven, waar de caravan in Nederland  moet worden afgehaald. Tevens kunt u zelf aangeven, wanneer de caravan moet worden afgehaald. Dan passen onze aangesloten inkopers zich aan en voorzien u tevens van een RDW Vrijwaring ter plekke, voordat er gereden gaat worden en de betaling is voldaan, op de manier, die u verkiest. Vooraf kunt u aangeven of u de betaling per bankoverschrijving of contant wilt ontvangen.

caravan verkopen tijdens corona/ covid19

Enkele voordelen van RecreaTrader.nl op een rijtje:

 • Uw Caravan binnen 3 minuten en zonder enige verplichting aanmelden/ afmelden..
 • Geen account aanmaken
 • Als enige krijgt u bij RecreaTrader.nl daadwerkelijk een echt gegarandeerd bod. 
 • Wij werken uitsluitend met onze aangesloten Inkopers met een goede reputatie.
 • RDW Vrijwaring bij afhalen van uw caravan op locatie  in heel Nederland.
 • Klantenservice voor vragen of hulp. 7 Dagen per week tot 22:00 uur: 085-0703117
 • 100% Gratis Caravan Verkoopservice. Geen Risico sinds 2003
 • >10.000 Tevreden Klanten in Nederland, die gebruikt hebben gemaakt van onze service.
 • Onze medewerkers nemen u de gehele verkoop van uw caravan uit handen.
 • Bewezen Hoogste Bod en de Snelste Caravan Verkoop sinds 2003.
 • Sinds jaren zijn wij de Nummer 1 van Nederland, wanneer u een caravan te koop heeft.

2e hands caravan verkopen

Zorgt u dat u het kenteken compleet heeft na verkoop?

Caravan te koop? Zorgt u dat u het kenteken compleet heeft na verkoop van uw caravan via RecreaTrader.nl? Dit is zeer belangrijk, want u kunt dan direct een RDW Vrijwaring in ontvangst nemen van de betreffende RDW Erkende Inkoper via RecreaTrader.nl. Dit RDW Vrijwaringsbewijs is het Bewijs van Eigendom. Dat betekent dat u verantwoordelijk bent voor wat er met uw caravan gebeurt ( zoals verkeersboetes ) of voor wat er met uw caravan wordt aangericht ( Bijvoorbeeld aanrijdingen ). Onze RDW Erkende Recreatie Specialisten voorzien u ter plekke van een OfficiĆ«le RDW Vrijwaring. 

Is het kenteken van uw Caravan niet compleet? Klik dan hier voor het aanvragen van missende delen van uw caravan kanteken bij de RDW Online.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Klantenservice. Wij zijn er voor u en helpen graag verder.

caravan gratis verkopen

KLANTENSERVICE

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:30 uur tot 22:00 uur, voor al uw vragen betreffende het caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Bel met: 085-0703117 en wij staan u graag te woord.

Stuurt u liever een mail? klik hier.

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)