Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
Vul het kenteken van uw caravan in

NL

Kenteken onbekend?

Omdat ook uw Caravan het beste verdient bij de verkoop, net als u. Gratis, Persoonlijk en Succesvol sinds 2003

 • Ontvang vrijblijvend het hoogste bod <24 uur
 • Uw caravan binnen enkele minuten aangemeld
 • Snel en gemakkelijk, 7 dagen p.w open tot 22:00
 • Heeft u hulp nodig? Klantenservice: 085-0703117
 • 100% Gratis service. Veilig & vrijblijvend sinds 2003
 • Uw caravan gratis opgehaald in heel Nederland
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Caravan Verkopen Marktplaats
caravan verkopen Marktplaats

Caravan Verkopen Marktplaats.

Caravan Verkopen Marktplaats is de laatste 10 jaar voor de meeste particulieren, de normaalste oplossing geweest om hun caravan te verkopen, maar wijzigingen en omstandigheden hebben er de laatste jaren voor gezorgd, dat deze particulieren steeds meer elders naar een oplossing zoeken.

Caravan Verkopen Marktplaats kan aardig hoge kosten met zich meebrengen en een grote kans dat u niet succesvol bent.

Caravan Verkopen Marktplaats was vroeger gratis, daarna enkele euro’s  en tegenwoordig bent u zo €50,00 a €60,00 per keer kwijt aan een advertentieronde. Hierbij moet u gemiddeld 2x rekenen met allerlei opvalmogelijkheden om in beeld te blijven. Dus reken zo ongeveer €100,00 a €120,00 aan verkoopkosten waarop het eenvoudig kan uitkomen met alle extra’s. Dan bent u in de meeste gevallen nog niet succesvol met uw verkoop, of u heeft inmiddels genoeg teleurstellingen meegemaakt, dat u een andere manier wilt zoeken.

Caravan Verkopen Marktplaats en de bijbehorende teleurstellingen.

Caravan Verkopen Marktplaats is de laatste jaren vaak negatief in het nieuws geweest, omdat steeds meer oplichters dit Platform uiteraard ook weten te vinden, waar veel Nederlandse consumenten het slachtoffer zijn.

 • Zo weet u nooit met wie u telefonisch zaken doet en wie er bij u langs gaat komen.
 • Een hoge Bieding via Marktplaats is niet onderbouwd, of gegarandeerd, dus eigenlijk niets waard. 
 • Er worden enkele Buitenlands collega’s gestuurd, om de caravan af te halen. Uw caravan wordt afgekraakt en het onderhandelen begint weer opnieuw ter plekke.
 • Voor export dient de koper met de kentekenplaat en de papieren naar de RDW bij u in de buurt te gaan en exportpapieren  te regelen + de Vrijwaring. Diegene die de caravan komt halen heeft dan vaak geen Nederlands Rijbewijs bij zich. `Hierdoor is export via de RDW niet mogelijk. Omdat u het geld graag wilt hebben, mogen ze de RDW Vrijwaring opsturen van u. De caravan wordt rechtstreeks naar Polen verscheept en blijft daar rondrijden op uw kenteken en u blijft verantwoordelijk voor verkeersboetes, schades, ongevallen, enz. 
 • Er wordt om allerlei bankzaken en  kopieën van legitimatie van u gevraagd. Later blijkt uw rekening geplunderd te zijn. Dit is dagelijks werk voor dit soort mensen.
 • U blijkt achteraf, bij het storten van het ontvangen geld, een betaling in vals geld ontvangen.
 • De Chauffeur, die uw caravan moet ophalen blijkt te weinig geld bij zich te hebben, hij kan zijn baas niet bereiken, maar zet het op papier dat hij het overige deel de volgende dag overmaakt. U gelooft dit, maar u ziet de rest nooit weer van het bedrag.
 • Men doet via de telefoon een heel hoog bod, en vraagt u de caravan langere tijd te reserveren. U ziet euro’s dus doet dit. Daarna hoort u niets weer en kunt u deze bieder niet bereiken, waardoor u een aantal serieuze klanten heeft laten lopen.
 

Marktplaats Oplichting in het nieuws.

7 Bekende Trucs Marktplaats Oplichters klik hier.

Online marktplaatsen zijn lekker handig om een tweedehandse caravan of camper te kopen of verkopen. Maar oplichters schuilen daar nu ook met een nieuwe fraudetruc, waarschuwt de Fraudehelpdesk.

Waarschuwing voor nieuwe fraudetruc met tweedehands caravans

Grootschalige oplichting via Marktplaats: man (28) uit Enschede opgepakt

 

Wees niet het volgende slachtoffer van Caravan Verkopen Marktplaats.

Helaas is het in deze tijd een steeds vaker voorkomend fenomeen, dat men financieel benadeeld wordt, als men iets wil verkopen op internet. De oplichters worden steeds slimmer en beter. Wij waarschuwen u dan ook om voor zekerheid en vertrouwen te gaan, wanneer u uw caravan wilt verkopen.

Caravan Verkopen via RecreaTrader.nl is hierbij het beste alternatief. RecreaTrader.nl is opgericht in 2003 en heeft inmiddels 17 jaar ervaring. Wij werken uitsluitend met een Eigen Landelijk Netwerk van 150+ Aangesloten en Gecontroleerde RDW Erkende Recreatie Specialisten. Tevens brengen deze inkopers u een Gegarandeerd Bod uit online en binnen 24 uur. Een Gegarandeerd Bod betekent zekerheid vooraf voor u. 

RecreaTrader.nl staat garant voor de financiële afhandeling, die u contant of per directe overschrijving kunt ontvangen, wat u het liefst heeft. Uiteraard ontvangt u tevens direct een RDW Vrijwaring, bij de Gratis Caravan Ophaalservice van uw caravan in heel Nederland op lokatie. Dat betekent uw Stalling, uw camping, of gewoon bij u thuis. Dit is een vanzelfsprekende service van RecreaTrader.nl, waar de klant nog steeds Koning is.

caravan verkopen

“Netwerk 150+ aangesloten Erkende Recreatie Specialisten.” “Vrijblijvend Online een gegarandeerd bod op uw caravan.”

Wij werken met een eigen Landelijk dekkend Netwerk van 150+ aangesloten en RDW Erkende Recreatie Specialisten. Daardoor kunt u ook in uw eigen Provincie gemakkelijk uw caravan verkopen aan een Erkende  Recreatie Specialist van RecreaTrader.nl. Drenthe, FrieslandGroningenOverijssel GelderlandUtrechtFlevolandNoord-BrabantZeelandLimburg Zuid-HollandNoord-Holland.

Heeft u het kentekenbewijs compleet voor afleveren na het caravan verkopen? Ontvang daarbij direct de RDW Vrijwaring.

Heeft u het kentekenbewijs compleet voor afleveren na het caravan verkopen via RecreaTrader.nl?Hierbij wordt via onze gratis ophaalservice, uw caravan bij u in heel Nederland opgehaald op lokatie. Dit kan bij u thuis, op de camping, of bij uw stalling zijn, Daarbij dient u  het kentekenbewijs van de caravan compleet te hebben. Indien het niet compleet is klik dan hier. Tevens ontvangt u dan een RDW Vrijwaring van onze aangesloten inkoper. Dit is  het officiële bewijs dat u geen verantwoordelijkheid meer heeft over de betreffende caravan. Ook kunt u hiermee uw caravanverzekering stop zetten.

"Het hoogste gegarandeerde bod, de snelste verkoop". "Gratis ophaalservice van de caravan in heel Nederland."

Caravan Verkopen via RecreaTrader.nl betekent niet alleen de juiste en hoogste opbrengst voor u als verkoper van uw caravan. Tevens wordt het proces van caravan verkopen het snelst voor u geregeld via RecreaTrader.nl.  Dus veilig & vertrouwd uw caravan verkopen? Meld uw caravan geheel vrijblijvend aan binnen 3 minuten en ontvang binnen 24 uur geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerde bod. Bod akkoord? Dan is uw caravan direct verkocht.

“Probeer ook de 100% gratis verkoopservice voor uw caravan.” ” “Geen kosten, geen risico. Het hoogste gegarandeerde bod.”

U ontvangt binnen 24 uur geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerde bod van ons. Uitgebracht door onze aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialisten. Dit bod wordt uitgebracht aan de hand van uw aanmelding, dus zorg voor een duidelijke omschrijving en het liefst enkele foto’s bijvoegen. 

Hierdoor ontvangt u meer biedingen en hogere biedingen.Daarbij is caravan verkopen via RecreaTrader.nl ook nog eens geheel kosteloos. Dat betekent dat de kosten voor u €0,00 zullen bedragen. Tevens maakt u gebruik van onze Gratis Caravan Ophaalservice in heel Nederland. Dit betekent dat u bepaald waar en wanneer uw caravan opgehaald kan worden, van bijvoorbeeld uw huis, de camping of de stalling.

Caravans Verkopen

Enkele voordelen van RecreaTrader.nl op een rijtje:

 • Uw Caravan binnen 3 minuten en zonder enige verplichting aanmelden/ afmelden..
 • Geen account aanmaken, uitsluitend binnen 3 minuten uw caravan aanmelden.
 • Als enige krijgt u bij RecreaTrader.nl daadwerkelijk een echt gegarandeerd bod. 
 • Wij werken uitsluitend met onze aangesloten Inkopers met een goede reputatie.
 • RDW Vrijwaring bij afhalen van uw caravan op locatie  in heel Nederland.
 • Klantenservice voor vragen of hulp. 7 Dagen per week tot 22:00 uur: 085-0703117
 • 100% Gratis Caravan Verkoopservice. Geen Risico sinds 2003
 • >10.000 Tevreden Klanten in Nederland, die gebruikt hebben gemaakt van onze service.
 • Onze medewerkers nemen u de gehele verkoop van uw caravan uit handen.
 • Bewezen Hoogste Bod en de Snelste Caravan Verkoop sinds 2003.
 • Sinds jaren zijn wij de Nummer 1 van Nederland, wanneer u een caravan te koop heeft.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Klantenservice. Wij zijn er voor u en helpen graag verder.

onbekend

KLANTENSERVICE

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:30 uur tot 22:00 uur, voor al uw vragen betreffende het caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Bel met: 085-0703117 en wij staan u graag te woord.

Stuurt u liever een mail? klik hier.

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)