Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
Vul het kenteken van uw caravan in

NL

Kenteken onbekend?

Omdat ook uw Caravan het beste verdient bij de verkoop, net als u. Gratis, Persoonlijk en Succesvol sinds 2003

 • Ontvang vrijblijvend het hoogste bod <24 uur
 • Uw caravan binnen enkele minuten aangemeld
 • Snel en gemakkelijk, 7 dagen p.w open tot 22:00
 • Heeft u hulp nodig? Klantenservice: 085-0703117
 • 100% Gratis service. Veilig & vrijblijvend sinds 2003
 • Uw caravan gratis opgehaald in heel Nederland
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Caravan Verkopen. Snel en gemakkelijk.

caravan-verkopen

Uw ( oude ) caravan verkopen? Klantenservice: 085-0703117

Stelt u zich eens voor, dat u zelf het caravan verkopen gaat regelen, dan kunt u zelf beslissen wie uw gebruiktecaravan gaat kopen. Er komen bij het zelf regelen, toch een aantal belangrijke nadelen kijken, waartegen u oploopt. Omdat er meerdere zaken niet allemaal even belangrijk zijn voor u lichten wij deze duidelijk voor u toe.


Meld uw caravan geheel vrijblijvend aan!

Zelf uw oude caravan verkopen? Denk goed na, omdat u zelf veel zaken moet regelen.

Omdat er nogal een aantal zaken bij het zelf verkopen van uw caravan komen kijken, maken wij het een overzich voor u. Als eerste moet u de caravan klaarmaken voor de mogelijke koper. Hierbij moet u niet alleen de caravan wassen, maar tevens de apparaten testen. De koper zal ook de kachel, en de koelkast willen testen op functionaliteit. 

Ook moet u, als verkoper van uw caravan, een RDW vrijwaring ontvangen, van de nieuwe eigenaar. Voordat deze nieuwe eigenaar met uw caravan weg rijdt. Hierdoor blijft u nog steeds verantwoordelijk. Hieronder vallen ook ongevallen en snelheidsboetes waarvoor u verantwoordelijk blijft.

Tevens moet u tijd vrijmaken van uw werk en maar hopen, dat de betreffende kopers het fatsoen hebben om af te bellen en de afspraak af te zeggen, indien men niet komt kijken. Daarbij heeft u nog geen eerlijke koper gesproken en nog nooit zoveel Polen aan de telefoon gehad. 

Daarbij is het adverteren met uw caravan op internet een enorme kostenpost geworden. Na de verkoop van de caravan heeft u alsnog het risico dat u benadert wordt door de koper, welke u via een Rechtsbijstandsverzekering u zaken probeert te laten repareren. Intussen blijkt de koper u met klachten lastig te vallen.

Wist u dat u bij particuliere caravan verkoop, achteraf nog verantwoordelijk blijft voor de achteraf ontdekte gebreken en u dit met uw eigen geld moet herstellen? Hier zit u uiteraard niet op te wachten en dit kan u veel stress opleveren. 

Omdat u dit uiteraard niet wilt, raden wij u aan om een verkoopcontract samen te stellen met uitsluitende voorwaarden, verantwoordelijkheden en de staat van de caravan, zodat u achteraf niet aansprakelijk bent. 

Dit zijn uiteraard behoorlijk wat belangrijke zaken, waarop u moet letten. Daarbij heeft u geen last van deze besproken zaken, bij het caravan verkopen via een van onze 150+ aangesloten en RDW erkende inkopers binnen het inkopers netwerk van RecreaTrader.nl. Ga voor het gemak van een zorgeloze en kosteloze manier van caravan verkopen via ons. 

O ja, heeft u de kenteken papieren van uw caravan compleet? Op deze manier kunt u direct een RDW vrijwaring in ontvangst nemen van de koper.? Kijk hier bij de RDW, indien u een of meer delen mist.

caravan verkopen

Meld uw caravan geheel vrijblijvend aan!

Hoe werkt het?

Meld uw caravan aan.

Meld uw caravan binnen enkele minuten aan. Hierbij ontvangt u direct per mail een bevestiging van uw aanmelding via RecreaTrader.nl. Nu uw caravan aanmelden.

Wij gaan actief met uw caravan aan de slag.

Ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend het hoogste gegarandeerd bod. Dit bod is specifiek uitgebracht op uw caravan Online door onze 150+ aangesloten en RDW erkende Recreatie Specialisten. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Meer informatie

Kies voor kosteloos en zorgeloos! 

Uw caravan wordt na verkoop gratis opgehaald bij u thuis, de stalling, of uw camping.  Daarbij ontvangt u de betaling en een RDW vrijwaring. Tevens nemen wij u alle zorgen uit handen! Vertrouwd, kosteloos en zorgeloos.Heeft u nog vragen?

Bij het zelf verkopen van je gebruikte caravan komen heel veel dingen kijken. Zo moet je een RDW vrijwaring regelen, de caravan klaar maken, bezichtigingen plannen en dan maar hopen dat er een eerlijke koper tussen zit. En zelfs dan bestaat alsnog het risico dat je na de verkoop van je caravan met allerlei vragen en klachten wordt benaderd. Stel daarom altijd een verkoopcontract op om gedoe achteraf te voorkomen. Behoorlijk wat punten waar je op moet letten dus, dat kan makkelijker!

In een paar simpele stappen uw caravan aanmelden.

Als je ervoor kiest om je caravan 100% gratis en geheel vrijblijvend via RecreaTrader.nl te verkopen, dan nemen wij u hierbij alle stress, welke bij het caravan verkopen k komt kijken, uit handen. In een paar simpele stappen kun je je caravan aanmelden bij RecreaTrader.nl. Hierna ontvangt u binnen 24 uur geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerde bod van ons. Veilig en zorgeloos uw caravan snel verkopen, doe je bij RecreaTrader.nl.

Heeft u liever persoonlijk contact of hulp bij aanmelden? 

Omdat sommige mensen liever persoonlijk contact hebben , raden wij u aan, om  te bellen met onze klantenservice op: 0850703117. Hier zitten een groep van onze medewerkers, die u heel graag verder helpen met eventuele vragen over caravan verkopen, of uw caravan telefonisch voor u aanmelden.

 

caravan-verkopen 

De werkwijze van RecreaTrader.nl?

Hoe werkt het?

Meld uw caravan bij ons aan!

Meld uw caravan binnen enkele minuten aan. Hiervan ontvangt u direct een bevestiging per mail Nu uw caravan aanmelden.

Wij gaan actief met uw caravan aan de slag.

U ontvangt binnen 24 uur geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerde bod. Hierbij gaan onze medewerkers actief aan de slag, met uw caravan,  binnen ons netwerk van 150+ aangesloten en RDW erkende inkopers , om de beste prijs voor u te verkrijgen.Wij houden u op de hoogte van de voortgang . Meer informatie

Kies voor 18 jaar ervaring!

Wij hebben sinds 2003 een complete werkwijze voor onze klanten ontwikkeld waarbij uw caravan opgehaald, betaald en gevrijwaard wordt. Hierdoor hoeft u zelf niets meer te regelen en het gehele proces, zorgeloos aan ons over laten. Gemakkelijk en snel! Heeft u nog vragen?

Bij het zelf verkopen van je gebruikte caravan komen heel veel zaken kijken, op welke u nu zelf moet gaan letten en deze zaken ook daadwerkelijk regelt .  Daarbij wordt er dan ook vanuit gegaan, dat u daadwerkelijk deze zaken regelt, om het zelfstandig caravan verkopen correct uit te voeren, zonder problemen achteraf.

Zo moet u een RDW vrijwaring ontvangen, de caravan klaar maken en tevens een controle van de apparaten uitvoeren,. Ook moet u bezichtigingen plannen en dan maar hopen dat er een eerlijke en correcte koper tussen zit. Daarbij heeft u zelfs kans dat een koper u na de koop van uw caravan nog lastig valt met klachten, of ;lastige vragen over uw caravan. 

Maak een verkoopcontract op om gedoe achteraf te voorkomen. Behoorlijk wat punten waarop men moet letten dus, dat kan eenvoudiger!
Meld uw caravan nu aan!

Binnen een paar simpele stappen is uw caravan aangemeld

Wanneer u ervoor kiest om u tweedehands caravan geheel gratis en vrijblijvend via RecreaTrader.nl te verkopen, nemen wij u alle stress rondom het verkopen van uw caravan uit handen. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw caravan bij ons aanmelden. U ontvangt daarbij binnen 24 uur een realistisch en geheel vrijblijvend gegarandeerrd bod. Veilig en zorgeloos uw caravan snel verkopen, doet u  bij RecreaTrader.nl. 

Moeten wij uw caravan even voor u aanmelden?

Onze medewerkers van de klantenservice zijn 7 dagen per week beschikbaar voor al uw  vragen of hulp bij aanmelding van uw caravan. Onze openingstijden zijn 7 dagen per week van 9:30 uur tot 22:00 uur. Bel: 085-0703117 en wij helpen u graag verder.

 

Hoe werkt het caravan verkopen?

Wanneer wij uw caravanaanmelding binnen krijgen, dan gaan onze medewerkers meteen voor u aan de slag. Hierbij kijken onze medewerkers of er voldoende gegevens over uw caravan zijn ingevuld. Hoe meer gegevens u invult. des te hoger de biedingen en uiteraard zijn de biedingen een stuk hoger. 

Hierbij doen enkele foto’s van de caravan uiteraard ook duidelijk hun werk, want hoe beter het beeld is, wat de bieders vooraf van de caravan hebben,, des te meer biedingen en tevens zullen deze biedingen hoger zijn., Dit alles om een zo hoog mogelijk bod te ontvangen voor uw caravan. 

Wij nemen contact op met de door ons geselecteerde en aangesloten  RDW erkende Recreatie Specialisten.. Hiermee gaan wij voor u in onderhandeling, en gaan daarbij altijd voor een gegarandeerde prijs en de hoogste prijs. Of je nu een Hobby, een Knaus, een LMC, een Dethleffs, of een  Tabbert wilt verkopen, alle merken zijn welkom bij ons. Ook uw schade caravan verkopen regelen wij voor u, Geen probleem!

Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend, het hoogste gegarandeerde bod dat is uitgebracht binnen ons aangesloten netwerk van 150+ bieders op uw caravan.en indien u akkoord bent, handelen we op eenvoudige wijze de caravan verkoop af. Het enige wat u nog hoeft te doen, is een afspraak maken met de koper voor het gratis ophalen het ophalen van de caravan, op een door uzelf te bepalen locatie . 

Direct betaald, RDW gevrijwaard en bij u op locatie afgehaald.

Wanneer u akkoord gaat met het hoogste gegarandeerde bod,  ddawordt je gebruikte caravan vervolgens gratis opgehaald. Alles wordt ter plekke netjes afgehandeld en persoonlijk afgehandeld. De caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. De erkende bedrijven werken met meerdere banken, zodat de transactie plaatsvindt bij de bank naar jouw keuze. Zo heb je het afgesproken bedrag op je rekening staan, voordat het bedrijf met de caravan vertrekt. [

Bij RecreaTrader.nl staat vertrouwen hoog in het vaandel. Eerlijkheid en transparantie staan voorop. JU krijgt altijd de gegevens van het bedrijf dat uw caravan wil kopen van u . De bedrijven voor de inkoop van caravans waar wij mee samenwerken, zijn allen RDW erkend en regelen direct de RDW vrijwaring voor u.

Als je kiest voor RecreaTrader.nl hoef je naast het simpele aanmelden van je tweedehands caravan verder niets te doe. Alleen nog even akkoord gaan met het hoogste gegarandeerde bod. Indien u dat ook bent dan is uw caravan verkocht!  Zorgeloos en zonder gedoe uw tweedehands caravan verkopen via  RecreaTrader.nl. Daarbij is onze service is 100% gratis en het aanmelden van uw  caravan is geheel vrijblijvend. Meld u dus nu nog aan en ervaar het gemak van veilig en vertrouwd, uw caravan verkopen! via RecreaTrader.nl

Wij ontnemen u van alle zorgen en stress, die bij het caravan verkopen komt kijken.

* Vul geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting het aanmeldformulier van uw caravan 100% gratis in. Dus zonder kosten en zonder enige verplichting.
* Daarbij zorgen wij voor de onderhandeling, om het hoogste bod te verkrijgen, voor uw caravan.
* Tevens kunt u het hoogste gegarandeerde bod, geheel vrijblijvend accepteren of weigeren.

U ontvangt binnen 24 uur het hoogste gegarandeerde bod welke online is uitgebracht, door ons netwerk van 150+ bij ons aangesloten en RDW erkende recreatie specialisten. Indien u akkoord gaat met het door ons, aan u voorgelegde hoogste gegarandeerde bod, dan is uw caravan direct verkocht! Dan handelen wij op heldere wijze de verkoop en al het papierwerk voor u af. Het enige wat u nog moet doen is een ophaalafspraak voor het ophalen van uw caravan, op een door uzelf te bepalen locatie, zoals bij u thuis, uit de stalling of van de camping. De tijd kunt u bespreken met de betreffende inkoper, welke u binnen 24 uur na de verkoop belt voor de ophaalafspraak van de caravan..

Direct uw geld. Contant, of via een directe bankoverschrijving.

Wanneer u akkoord gaat met het hoogste uitgebrachte bod, wordt uw  gebruikte caravan vervolgens gratis opgehaald door onze Landelijke ophaaldienst.  Hiervoor geeft u aan de koper, welke u binnen 24 uur na het succesvol kopen van uw caravan, belt om een ophaalafspraak met u te maken. 

Hierbij geeft u direct door of de caravan van uw huisadres moet worden gehaald, vanaf de camping, of vanuit uw stalling en een afspraak met u afstemt over welke tijd en welke datum. Alles wordt ter plekke voor u geregeld, volgens afspraak. De caravan wordt opgehaald, betaald en RDW gevrijwaard. Onze RDW erkende recreatie specialisten zorgen dat het overeengekomen bedrag op je rekening staat en u de RDW vrijwaring heeft ontvangen, voordat de betreffende recreatie specialist met uw caravan gaat rijden. 

Bij RecreaTrader.nl hebben wij vertrouwen hoog in het vaandel staan. Ook eerlijkheid en duidelijk zaken doen staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor krijgt u altijd de gegevens van de betreffende recreatie specialist, die uw caravan heeft gekocht. Deze recreatie specialisten zijn bij ons aangesloten en gecontroleerd. Deze 150+ RDW erkende Recreatie Specialisten zijn allen RDW erkend en regelen meteen de RDW vrijwaring voor u ter plekke. 

Wij ontnemen u van alle stress, die komt kijken bij het  caravan verkopen.

Wanneer u de keuze maakt, om uw caravan verkoop via RecreaTrader.nl, te laten regelen, dan heeft u naast het simpel aanmelden van uw tweedehands caravan voor verkoop, bijna niets extra te doen. Indien u akkoord gaat met het hoogste gegarandeerde en uitgebrachte bod, dan kunt u zorgeloos en zonder gedoe, uw tweedehands caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Tevens is onze service altijd 100% gratis voor onze klanten. Daarbij is het aanmelden van uw tweedehands caravan geheel vrijblijvend via RecreaTrader.nl.

Sinds 2003 zijn wij inmiddels 18 jaar de marktleider, als het om caravan verkopen gaat.

Meld uw caravan nu nog aan voor verkoop en ervaar het gemak van veilig en vertrouwd caravan verkopen via RecreaTrader.nl sinds 2003. Wij ontnemen u voor de caravan verkoop alle zorgen uit handen, die bij een succesvolle caravan verkoop komen kijken.

 • Wij onderhandelen voor het hoogste gegarandeerde bod op uw caravan.
 • U kunt het hoogste gegarandeerde bod vrijblijvend accepteren of afwijzen.
 • Wij overleggen alle prijsontwikkelingen met u. U bepaald de verkoopwaarde. 

Hoe werkt het?

Meld uw caravan aan.

Meld uw caravan binnen enkele minuten aan. Hierbij ontvangt u direct per mail een bevestiging van uw aanmelding via RecreaTrader.nl. Nu uw caravan aanmelden.

Wij gaan actief met uw caravan aan de slag.

Ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend het hoogste gegarandeerd bod. Dit bod is specifiek uitgebracht op uw caravan Online door onze 150+ aangesloten en RDW erkende Recreatie Specialisten. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Meer informatie

Kies voor kosteloos en zorgeloos! 

Uw caravan wordt na verkoop gratis opgehaald bij u thuis, de stalling, of uw camping.  Daarbij ontvangt u de betaling en een RDW vrijwaring. Tevens nemen wij u alle zorgen uit handen! Vertrouwd, kosteloos en zorgeloos.Heeft u nog vragen?

Bij het zelf verkopen van je gebruikte caravan komen heel veel dingen kijken. Zo moet je een RDW vrijwaring regelen, de caravan klaar maken, bezichtigingen plannen en dan maar hopen dat er een eerlijke koper tussen zit. En zelfs dan bestaat alsnog het risico dat je na de verkoop van je caravan met allerlei vragen en klachten wordt benaderd. Stel daarom altijd een verkoopcontract op om gedoe achteraf te voorkomen. Behoorlijk wat punten waar je op moet letten dus, dat kan makkelijker!

In een paar simpele stappen uw caravan aanmelden.

Als je ervoor kiest om je caravan 100% gratis en geheel vrijblijvend via RecreaTrader.nl te verkopen, dan nemen wij u hierbij alle stress, welke bij het caravan verkopen k komt kijken, uit handen. In een paar simpele stappen kun je je caravan aanmelden bij RecreaTrader.nl. Hierna ontvangt u binnen 24 uur geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerde bod van ons. Veilig en zorgeloos uw caravan snel verkopen, doe je bij RecreaTrader.nl.

Heeft u liever persoonlijk contact of hulp bij aanmelden? 

Omdat sommige mensen liever persoonlijk contact hebben , raden wij u aan, om  te bellen met onze klantenservice op: 0850703117. Hier zitten een groep van onze medewerkers, die u heel graag verder helpen met eventuele vragen over caravan verkopen, of uw caravan telefonisch voor u aanmelden.

 

caravan-verkopen

De werkwijze van RecreaTrader.nl?

Hoe werkt het?

Meld uw caravan bij ons aan!

Meld uw caravan binnen enkele minuten aan. Hiervan ontvangt u direct een bevestiging per mail Nu uw caravan aanmelden.

Wij gaan actief met uw caravan aan de slag.

U ontvangt binnen 24 uur geheel vrijblijvend het hoogste gegarandeerde bod. Hierbij gaan onze medewerkers actief aan de slag, met uw caravan,  binnen ons netwerk van 150+ aangesloten en RDW erkende inkopers , om de beste prijs voor u te verkrijgen.Wij houden u op de hoogte van de voortgang . Meer informatie

Kies voor 18 jaar ervaring!

Wij hebben sinds 2003 een complete werkwijze voor onze klanten bedacht, waarbij uw caravan opgehaald, betaald en gevrijwaard wordt. Hierdoor hoeft u zelf niets meer te regelen en het gehele proces compleet aan ons over laten. Gemakkelijk en snel! Heeft u nog vragen?

Bij het zelf verkopen van je gebruikte caravan komen heel veel zaken kijken, op welke u nu zelf moet gaan letten en deze zaken ook daadwerkelijk regelt .  Daarbij wordt er dan ook vanuit gegaan, dat u daadwerkelijk deze zaken regelt, om het zelfstandig caravan verkopen correct uit te voeren, zonder problemen achteraf. 

Zo moet u een RDW vrijwaring ontvangen, de caravan klaar maken en tevens een controle van de apparaten uitvoeren,. Ook moet u bezichtigingen plannen en dan maar hopen dat er een eerlijke en correcte koper tussen zit. Daarbij heeft u zelfs kans dat een koper u na de koop van uw caravan nog lastig valt met klachten, of ;lastige vragen over uw caravan. 

Maak een verkoopcontract op om gedoe achteraf te voorkomen. Behoorlijk wat punten waarop men moet letten dus, dat kan eenvoudiger!
Meld uw caravan nu aan!

Binnen een paar simpele stappen is uw caravan aangemeld

Wanneer u ervoor kiest om u tweedehands caravan geheel gratis en vrijblijvend via RecreaTrader.nl te verkopen, nemen wij u alle stress rondom het verkopen van uw caravan uit handen. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw caravan bij ons aanmelden. U ontvangt daarbij binnen 24 uur een realistisch en geheel vrijblijvend gegarandeerrd bod. Veilig en zorgeloos uw caravan snel verkopen, doet u  bij RecreaTrader.nl. 

Heeft u liever persoonlijk contact, of hulp bij aanmelden van uw caravan?

Onze medewerkers van de klantenservice zijn 7 dagen per week beschikbaar voor al uw  vragen of hulp bij aanmelding van uw caravan. Onze openingstijden zijn 7 dagen per week van 9:30 uur tot 22:00 uur.

 

Hoe werkt het caravan verkopen?

Wanneer wij uw caravanaanmelding binnen krijgen, dan gaan onze medewerkers meteen voor u aan de slag. Hierbij kijken onze medewerkers of er voldoende gegevens over uw caravan zijn ingevuld. Hoe meer gegevens u invult. des te hoger de biedingen en uiteraard zijn de biedingen een stuk hoger. .Hierbij doen enkele foto’s van de caravan uiteraard ook duidelijk hun werk, want hoe beter het beeld is, wat de bieders vooraf van de caravan hebben,, des te meer biedingen en tevens zullen deze biedingen hoger zijn., 

Dit alles om een zo hoog mogelijk bod te ontvangen voor uw caravan. Wij nemen contact op met de door ons geselecteerde en aangesloten  RDW erkende Recreatie Specialisten.. Hiermee gaan wij voor u in onderhandeling, en gaan daarbij altijd voor een gegarandeerde prijs en de hoogste prijs. Of je nu een Hobby, een Knaus, een LMC, een Dethleffs, of een  Tabbert wilt verkopen, alle merken zijn welkom bij ons. Ook uw schade caravan verkopen regelen wij voor u, Geen probleem!

Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend, het hoogste gegarandeerde bod dat is uitgebracht binnen ons aangesloten netwerk van 150+ bieders op uw caravan.en indien u akkoord bent, handelen we op eenvoudige wijze de caravan verkoop af. Het enige wat u nog hoeft te doen, is een afspraak maken met de koper voor het gratis ophalen het ophalen van de caravan, op een door uzelf te bepalen locatie . 

Direct betaald, RDW gevrijwaard en gratis bij u op locatie afgehaald.

Wanneer u akkoord gaat met het hoogste gegarandeerde bod,  ddawordt je gebruikte caravan vervolgens gratis opgehaald. Alles wordt ter plekke netjes afgehandeld en persoonlijk afgehandeld. De caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. De erkende bedrijven werken met meerdere banken, zodat de transactie plaatsvindt bij de bank naar jouw keuze. Zo heb je het afgesproken bedrag op je rekening staan, voordat het bedrijf met de caravan vertrekt. [

Bij RecreaTrader.nl staat vertrouwen hoog in het vaandel. Eerlijkheid en transparantie staan voorop. Je krijgt altijd de gegevens van het bedrijf dat jouw caravan wil kopen van ons door. De bedrijven voor de inkoop van caravans waar wij mee samenwerken, zijn RDW erkend en regelen meteen de RDW vrijwaring voor u.

Wanneer u kiest voor RecreaTrader.nl hoeft  u naast het simpele aanmelden van uw tweedehands caravan, verder helemaal niets te doen. Alleen no even akkoord gaan met het hoogste gegarandeerde bod. Indien u  zich ook kunt vinden, dan is uw caravan verkocht!  Zorgeloos en zonder gedoe uw gebruikte caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Daarbij is onze service altijd 100% gratis en het aanmelden van uw  caravan is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting.. Meld u  nu  aan en ervaar het gemak van veilig en vertrouwd, uw caravan verkopen! via RecreaTrader.nl

Wij ontnemen u alle zorgen en stress, die bij het caravan verkopen komt kijken.

* Vul geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting het aanmeldformulier van uw caravan 100% gratis in. Dus zonder kosten en zonder enige verplichting.
* Daarbij zorgen wij voor de onderhandeling, om het hoogste bod te verkrijgen, voor uw caravan.
* Tevens kunt u het hoogste gegarandeerde bod, geheel vrijblijvend accepteren of weigeren.

U ontvangt binnen 24 uur het hoogste gegarandeerde bod welke online is uitgebracht, door ons netwerk van 150+ bij ons aangesloten en RDW erkende recreatie specialisten. Indien u akkoord gaat met het door ons, aan u voorgelegde hoogste gegarandeerde bod, dan is uw caravan direct verkocht! Dan handelen wij op heldere wijze de verkoop en al het papierwerk voor u af. Het enige wat u nog moet doen is een ophaalafspraak voor het ophalen van uw caravan, op een door uzelf te bepalen locatie, zoals bij u thuis, uit de stalling of van de camping. De tijd kunt u bespreken met de betreffende inkoper, welke u binnen 24 uur na de verkoop belt voor de ophaalafspraak van de caravan..

Direct uw geld. Contant, of via een directe bankoverschrijving.

Wanneer u akkoord gaat met het hoogste uitgebrachte bod, wordt uw  gebruikte caravan vervolgens gratis opgehaald door onze Landelijke ophaaldienst.  Hiervoor geeft u aan de koper, welke u binnen 24 uur na het succesvol kopen van uw caravan, belt om een ophaalafspraak met u te maken. 

Hierbij geeft u direct door of de caravan van uw huisadres moet worden gehaald, vanaf de camping, of vanuit uw stalling en een afspraak met u afstemt over welke tijd en welke datum. Alles wordt ter plekke voor u geregeld, volgens afspraak. De caravan wordt opgehaald, betaald en RDW gevrijwaard. Onze RDW erkende recreatie specialisten zorgen dat het overeengekomen bedrag op je rekening staat en u de RDW vrijwaring heeft ontvangen, voordat de betreffende recreatie specialist met uw caravan gaat rijden. 

Bij RecreaTrader.nl hebben wij vertrouwen hoog in het vaandel staan. Ook eerlijkheid en duidelijk zaken doen staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor krijgt u altijd de gegevens van de betreffende recreatie specialist, die uw caravan heeft gekocht. Deze recreatie specialisten zijn bij ons aangesloten en gecontroleerd. Deze 150+ RDW erkende Recreatie Specialisten zijn allen RDW erkend en regelen meteen de RDW vrijwaring voor u ter plekke. 

Wij ontnemen u alle stress, die komt kijken bij het  caravan verkopen.

Wanneer u de keuze maakt, om uw caravan verkoop via RecreaTrader.nl, te laten regelen, dan heeft u naast het simpel aanmelden van uw tweedehands caravan voor verkoop, bijna niets extra te doen. Indien u akkoord gaat met het hoogste gegarandeerde en uitgebrachte bod, dan kunt u zorgeloos en zonder gedoe, uw tweedehands caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Tevens is onze service altijd 100% gratis voor onze klanten. Daarbij is het aanmelden van uw tweedehands caravan geheel vrijblijvend via RecreaTrader.nl.

Sinds 2003 zijn wij inmiddels 18 jaar de marktleider, als het om caravan verkopen gaat.

Meld uw caravan nu nog aan voor verkoop en ervaar het gemak van veilig en vertrouwd caravan verkopen via RecreaTrader.nl sinds 2003. Wij ontnemen u voor de caravan verkoop alle zorgen uit handen, die bij een succesvolle caravan verkoop komen kijken.

 • Wij onderhandelen voor het hoogste gegarandeerde bod op uw caravan.
 • U kunt het hoogste gegarandeerde bod vrijblijvend accepteren of afwijzen.
 • Wij overleggen alle prijsontwikkelingen ,et u. U bepaald de  verkoopprijs,Onze klanten beoordelen RecreaTrader.nl gemiddeld met: 4,8  uit 5 sterrem en een klantentevredenheid van: 98%


Meld uw caravan geheel vrijblijvend aan!

Caravab Verkopen? | RecreaTrader/nl

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn er voor u en helpen u graag verder.

KLANTENSERVICE

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:30 uur tot 22:00 uur, voor al uw vragen betreffende het caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Bel met: 085-0703117 en wij staan u graag te woord.

Stuurt u liever een mail? klik hier.

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)