fbpx
€0,00 verkoopservice garantie recreatrader.nl

€0,00 Caravan Verkoopservice Garantie. 100% Gratis Caravan Verkoopservice.

Ons Team

€0,00 Caravan Verkoopservice Garantie voor u.

€0,00 Verkoopservice Garantie van RecreaTrader.nl. Dit houdt in dat u van ons de garantie krijgt, dat de totale verkoopkosten voor u €0,00 zullen bedragen. Ook na verkoop is het dus geheel gratis voor u. Tevens kunt u geheel vrijblijvend uw caravan aanmelden of afmelden, zonder enige verplichting. Waarna u geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod krijgt binnen 24 uur. Echt 100% Gratis caravan verkopen via RecreaTrader.nl.

Is het Caravan Verkopen gratis, of betaal ik achteraf nog kosten aan RecreaTrader.nl?

Is het caravan verkopen via RecreaTrader.nl echt 100% Gratis, of zijn er achteraf toch nog kosten bij caravan verkoop? Hierop is ons antwoord heel duidelijk! Bij Recreatrader.nl krijgt u de €0,00 Caravan Verkoopservice Garantie, zodat u weet waar u aan toe bent. En dat is €0,00 kosten, ook bij het daadwerkelijk caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Deze vraag krijgen wij bijna dagelijks van klanten te horen. 

Andere Verkoopplatforms brengen achteraf wel kosten in rekening. RecreaTrader.nl is 100% Gratis.

Doordat u via RecreaTrader.nl vooraf de €0,00 Caravan Verkoopservice Garantie krijgt, heeft u de zekerheid dat het caravan verkopen u €0,00 kost. Dit is helaas bij vele andere Verkoopplatforms niet het geval. Hier worden u achteraf nog kosten in rekening gebracht, waardoor u een lagere opbrengst voor uw caravan krijgt achteraf. Via RecreaTrader.nl gaan onze medewerkers actief met uw caravan aan de slag om het hoogste bod voor u te verkrijgen en tevens betaald u ook nog €0,00 kosten. Dat betekent dus in vergelijk met andere platforms, dubbel voordeel voor u.

Maar wie betaald RecreaTrader.nl dan? Omdat de €0,00 Caravan Verkoopservice Garantie Gratis is?

Hiervoor hebben wij contracten afgesloten met ons netwerk van aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialisten. Deze betalen maandelijks een bedrag om toegang tot ons systeem en het aanbod te krijgen. Daardoor kunnen wij de Verkoopservice geheel gratis aanbieden aan onze klanten. Doordat u €0,00 kosten heeft, is de totale opbrengst van uw Caravan via RecreaTrader.nl voor u  hoger, dan bij andere verkoopplatforms. Deze brengen u achteraf vaak wel een percentage van de verkoopprijs in rekening. Dit wordt dan aan u doorberekenen voor de geleverde service. RecreaTrader.nl is dus echt 100% Gratis Caravan Verkopen. Zorgeloos & vertrouwd sinds 2003. 

*** Na aanmelding a.u.b. wachten op de bevestiging, dat uw caravan succesvol is aangemeld ***

Heeft u vragen, of heeft u hulp nodig bij het aanmelden van uw caravan? Wij helpen u graag.

Onze klantenservice medewerkers zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:30 uur tot 22:00 uur, voor al uw vragen of telefonische aanmeldingen. Lukt het u niet om uw caravan zelf online aan te melden? Dan helpen wij u hierbij graag telefonisch en melden uw caravan voor u aan.

Schermafbeelding-2019-07-03-om-16.21.54.png