Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Ervaringen van klanten.

caravan koerswaarde

Ervaringen van Klanten.

RecreaTrader.nl Ervaringen van Klanten kunt u hier vinden. Inmiddels heeft RecreaTrader.nl al meer dan 10.000 Caravans verkocht van Nederlandse Klanten. Daarbij bestaan wij inmiddels sinds 2003 en beoordelen onze klanten ons met een Klanttevredenheid van 98%. Tevens scoren wij een gemiddelde beoordeling van 4,8 van 5 sterren.

Bent u nog niet overtuigd? Neem een kijkje bij de Reviews die onze klanten hebben achtergelaten, door op de onderstaande groene button te klikken. 

reviews
Klanten Tevredenheid %
Onze Klanten beoordelen onze service met:
98%

Reviews van Klanten

RecreaTrader.nl Ervaringen van klanten,,

Zoals reeds eerder vermeld  is onze Klantentevredenheid 98%. Hiervoor doen wij uiteraard enorm ons best en uw mening is uiteraard zeer belangrijk voor ons. Daarvoor  hebben wij de gehele service voor u, geheel gratis gemaakt. Dit betekent dat u uw vragen via onze klantenservice kwijt kunt via mail, of telefonisch. Dit kan 7 dagen per week van 9:30 uur t/m 22:00 uur. Hierbij staat er altijd iemand voor u klaar voor vragen of hulp bij het aanmelden van uw caravan. Klik hier voor contact indien u hulp nodig heeft bij telefonisch aanmelden van uw caravan. Heeft u het kenteken van uw caravan compleet? Hierdoor kunt u gelijk een RDW Vrijwaring  in ontvangst nemen:https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/aanhanger-of-caravan

OVERZICHT VAN ERVARINGEN

Ervaringen

…onze buren op de camping hadden de vorige caravan reeds aan u verkocht en attendeerden ons op jullie website. Aangemeld en we werden direct teruggebeld. Binnen 10 minuten was onze Knaus caravan  verkocht en mijn vrouw en ik waren zeer tevreden over het bedrag en de service. De volgende dag netjes op de afgesproken tijd opgehaald,  van de camping. Zorgeloze en vertrouwde afwikkeling mogen ervaren. Zeker een aanrader. Snelle verkoop! Bedankt

J.G.L Tuilens uit Leeuwarden.t

Gebruikte Caravan Verkopen | RecreaTrader.nl

Na een aantal pogingen om mijn caravan zelf via internet te verkopen, heb ik diverse afspraken gemaakt met kijkers, waarbij mensen niet komen opdagen, men te weinig geld had achteraf, waardoor de vooraf besproken prijs weer onderhandeld ging worden. Het heeft mij veel tijd en stress gekost.

…ik heb gelukkig Recreatrader gevonden en mijn Sprite caravan is dezelfde dag al verkocht! Alles is zeer correct geregeld door de aangesloten koper en de service was echt eens helemaal gratis. Chapeau

Mevr T. Post uit Dedemsvaart

Gemakkelijk caravan verkopen via recreatrader.  En gratis ook nog.

…mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de verkoop van de Adria caravan via recreatrader.nl. Geen gedoe of stress, gewoon doen wat men beloofd. Eem goed bod ontvangen en binnen een uur hadden we een deal en is er gelijk een datum geprikt voor het afhalen van onze Adria caravan.

Harm Post uit Schiedam

Hobby-caravan-verkopen

Bijzonder meedenkend en ze zijn direct  met onze Hobby caravan aan de slag gegaan, Na aanmelden van onze caravan. Ik kreeg na het aanmelden een telefoontje van een hele vriendelijke dame, van de klantenservice. Er werd mij medegedeeld, dat  binnen hun eigen netwerk van 150 RDW Erkende inkopers de caravan gericht werd aangeboden, om de beste en het hoogste bod te ontvangen voor de klant.

Een uur later heb ik inderdaad het hoogste bod ontvangen  en heb  hierop gelijk akkoord gegeven, waardoor de caravan binnen 1 dag was verkocht. Het ophalen, de vrijwaring en betaling is verder zorgeloos verlopen, Wij zijn zeer happy!

Familie Bruins uit Woensel   

Wij zijn allebei zeer tevreden over recreatrader. Aanrader. 

…toen jullie adverteerden met de snelste verkoop, toen dacht ik :” Dat zal wel meevallen, want we waren al weken bezig  met de caravan aan het leuren, Dat bestond  uit de hobby caravan particulier aan te bieden op een marktplaats. Na een aantal afspraken  te hebben gehad, was ik het helemaal zat. En nog  steeds geen koper….

…Op zondagmiddag de stoute schoenen aangetrokken en onze hobby caravan aangemeld via Recreatrader.nl zonder enige verplichting en zonder kosten. Niets te verliezen dus! Binnen 15 minuten hing er een vriendelijke dame aan de lijn die een uur later terug belde  en ons een voorstel deed, wat precies onze vraagprijs was. Een heel goed bod wat wij niet konden weigeren! 🙂 John wist niet wat ie zag toen ie terug kwam, hahaha VERKOCHT

John en Marja Beusekom uit Wierden.

Ervaringen

Onze caravan werd zelfs van de camping gehaald na onze vakantie. Nette afwikkeling. Erg tevreden…

Deze manier van de caravan verkopen was nieuw voor ons en dus de eerste keer. Mijn vrouw had op het werk van een aantal collega’s goede verhalen over recreatrader gehoord, dus wij wilden het een poging geven, want we hadden geen kosten en geen verplichtingen in het vooruitzicht en de caravan bleef veilig in zicht en we hoefden de caravan nergens heen te brengen. Nou, binnen enkele minuten aangemeld en de bevestiging van de aanmelding in onze mailbox. Men belooft binnen 24 uur een bod, dus ik was benieuwd. 

*En ja hoor, ruim binnen de beloofde 24 uur kregen wij het hoogste gegarandeerde bod uitgebracht door een aangeslotenen/ vertrouwde rdw erkende inkoper van recreatrader. Hierdoor blijft de klantenservice een hulplijn, van aanmelden van de caravan tot afhalen van de caravan door de rdw erkende inkoper. De service is zorgeloos, men regelt alles voor ons! GRATIS! Een RDW vrijwaring en de betaling per bankoverschrijving ter plekke, of contant. Hierdoor ontvang ik direct mijn geld. Trouwens staat recreatrader garant voor een zorgeloze afhandeling en financiële transactie. Wij raden het iedereen aan en gaan de volgende keer wederom met recreatrader in zee.

Fam. Jipping uit Hoogeveen     

gratis-hulp-bij-verkoop-van-jouw-caravan

“Correct en alles netjes volgens afspraak, zoals beloofd”.

Ik ben zeer te spreken over de service, die ik heb ontvangen. Eigenlijk hoefde ik helemaal niets zelf te regelen vanwege mijn leeftijd. De medewerkster van Recreatrader.nl heeft mij aanvankelijk een heel goed gevoel gegeven en ik kon alles loslaten. Recreatrader.nl heeft alles geregeld en er was veel begrip voor mijn leeftijd, ook bij de inkoper. Het is fijn als men goed behandeld wordt en dit is bij Recreatrader.nl zeer goed geregeld. Dit is de laatste caravan waarschijnlijk die ik heb verkocht, maar als het nog eens gebeurd, dan weer via jullie. P.s. Inge bedankt boor alle hulp.

Mevrouw Den Hartog uit Maastricht


ervaringen

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)