Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

FAQ

FAQ: Hier treft u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht uw vraag en antwoord er niet tussen staan, stuur dan even een mail, of bel met onze klantenservice, via onderstaande icons.

Klik om te bellen

Klik om te mailen

Gratis Verkoopservice, maar hoe verdienen jullie dan jullie geld?

Ons Netwerk van 150+ aangesloten Gecertificeerde Recreatie Specialisten betalen maandelijks een contributie om gebruikt te maken van onze service en het aanbod online.

Is jullie service altijd gratis, ook na acceptatie van een bod?

Ja, onze service is altijd gratis voor u, van begin tot eind betaald u €0,00. Dus er zijn geen verborgen kosten. Tevens zijn er geen verplichtingen voor u. Een unieke Service sinds 2003.

Wat is een geheel vrijblijvend en gegarandeerd bod?

U ontvangt na aanmelding, geheel vrijblijvend ( zonder enige verplichting ) een gegarandeerd bod  ( Het bod is het bedrag dat u gegarandeerd ontvangt ). Gebaseerd op uw aanmelding.

Krijg ik altijd binnen 24 uur een bod op mijn caravan?

Uiteraard kan het eens gebeuren dat er binnen 24 uur geen bod op uw caravan komt, of dat het een spotbieding is. Daarbij hebben wij besloten on alleen serieuze biedingen aan u door te geven. Uw caravan loopt dan vrijblijvend wederom 24 uur in de veiling mee.Tussentijds overleg zal op den duur plaatsvinden om te overleggen of er iets met uw vraagprijs gedaan kan worden.

Hoe zit het met mijn caravan aanmelden of afmelden?

Aanmelden of afmelden van uw caravan is geheel kosteloos en vrijblijvend. Uiteraard zonder enige verplichting of kosten. Indien u de caravan heeft aangeboden, maar u kunt de caravan elders verkopen, dan kunt u de caravan zonder enige verplichting of kosten afmelden door een mail te sturen naar de klantenservice  en wij halen uw caravan uit ons systeem. Bij acceptatie van een gegarandeerd bod is uw caravan verkocht en dient u de caravan te leveren aan de koper, welke vermeld is in de overeenkomst, welke u direct na acceptatie,  per mail heeft ontvangen.

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)