Veel gestelde vragen Overzicht ( FAQ )

J, de service van RecreaTrader.nl is voor u als verkoper van uw caravan 100% gratis. Tevens wanneer u een uitgebracht bod accepteert, blijft de service voor u gratis.

U kunt via RecreaTrader.nl inderdaad uw caravan binnen 24 uur verkopen. Hoe gaat dit in z'n werk? U ontvangt na vrijblijvend aanmelden van uw caravan, binnen 24 uur geheel vrijblijvend, het hoogste gegarandeerde bod van onze Recreatie Specialisten. Deze brengen online biedingen uit. Na ontvangst van een goed bod, nemen wij contact met u op. Bent u akkoord met het hoogste gegarandeerde bod? Dan is uw caravan direct verkocht.

Geheel vrijblijvend betekent dat u zelf beslist of u een bod wilt accepteren, of niet. Er zijn geen verplichtingen. Uiteraard adviseren wij u wel, of het een realistisch bod is.

Een gegarandeerd bod betekent dat onze aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialisten online op uw caravan bieden aan de hand van uw aanmelding en omschrijving. Uw krijgt dus het gegarandeerde bedrag uitbetaald. 

Deze aangesloten, gecontroleerde en door ons geselecteerde RDW Erkende inkopers zijn geselecteerd op een goede reputatie en vakkennis. Dit zijn allen Caravanbedrijven die gecertificeerd zijn. U ontvangt altijd het hoogste bod voor uw caravan via RecreaTrader en een zorgeloze en correcte afhandeling. Deze Recreatie Specialisten hebben een zeer goede staat van dienst. RecreaTrader staat hierdoor ook garant voor een zorgeloze financiēle afwikkeling. Tevens ontvangt u altijd een RDW Vrijwaring voordat er met uw caravan wordt gereden.

Uw betaling voor uw caravan wordt via RecreaTrader.nl vertrouwd geregeld. Doordat wij onze aangesloten en gecontroleerde RDW Erkende Recreatie Specialisten goed kennen, staat RecreaTrader dan ook garant voor een vertrouwde financiële afwikkeling. U kunt na verkopen van uw caravan overleggen, of u het geld contant wilt ontvangen, of dat het per bank wordt overgemaakt aan u.

Uw caravan wordt na aanmelding in een afgeschermd gedeelte van ons systeem geplaatst. Hierbij worden vanwege uw privacy uw gegevens niet inzichtelijk gemaakt. Dit afgeschermde gedeelte is alleen inzichtelijk voor onze aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialisten, die daar een vrijblijvend gegarandeerd bod uitbrengen op uw caravan. Dit is tevens vanwege bescherming van de  privacy gegevens. U heeft als particulier dus geen toegang tot het afgeschermde deel van ons systeem.

Uw gegevens zijn bij ons veilig en wij waarborgen uw privacy. Na aanmelden van uw caravan en het verstrekken van uw gegevens hebben de bieders geen zicht op uw gegevens.  Indien u akkoord gaat met een uitgebracht bod, dan krijgt deze bieder, die dan koper is geworden, uw gegevens en u krijgt de zijne. Zo kan er een afspraak gemaakt worden, om de caravan af te halen, wanneer het u uitkomt. Na de verkoop worden uw gegevens uit ons systeem verwijderd en worden dus niet gebruikt voor andere doeleinden en/of aan andere partijen verstrekt.

Allereerst feliciteren wij u met de succesvolle verkoop van uw caravan.

U krijgt dan direct een bevestiging in uw mail, waarin het bedrag staat en de gegevens van de koper. Deze neemt binnen 24 uur contact met u op om een afspraak met u af te stemmen. U bepaald wanneer dit u het beste uitkomt.

Ja, dat klopt. Uw caravan wordt na verkoop via RecreaTrader.nl, gratis bij u opgehaald in heel Nederland. U bepaald de locatie en wanneer uw caravan moet worden opgehaald. Dit kan dus vanaf de camping, bij de stalling, of gewoon bij u thuis zijn. U ontvangt de betaling en een RDW Vrijwaring, voordat er ook maar een meter wordt gereden met uw caravan.

veel gestelde vragen