fbpx

Veel gestelde vragen Overzicht ( FAQ )

FAQ Veel gestelde Vragen Overzicht

Hier vindt u een overzicht van vragen over de verkoop van uw Caravan, die vaak door klanten gesteld worden. Zit uw vraag er niet bij? Bel dan even met onze Klantenservice: 085-0703117

De €0,00 Caravan Verkoopservice Garantie van RecreaTrader.nl is een overzicht waarin u zeker weet welke service u van RecreaTrader.nl kunt verwachten en dat u weet dat u onderaan de streep, tevens bij verkoop, €0,00 kosten hoeft te betalen. Zo weet u waar u aan toe bent en dat caravan verkopen via RecreaTrader.nl echt 100% Gratis is.

€,00 Caravan Verkoopservice Garantie van RecreaTrader.nl.

U ontvangt bij caravan verkopen via RecreaTrader.nl binnen 24 uur geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod. Wat houdt dit in? Geheel vrijblijvend betekent dat u zelf bepaald of u een voorgelegd bod wilt accepteren, of weigeren. Alles wordt met u afgestemd en overlegd. U bepaald dus zelf wanneer uw caravan verkocht is en voor welk bedrag.

Een gegarandeerd bod houdt in dat u gegarandeerd het uitgebrachte bod ontvangt. Gebruikssporen en een tentstok deukje zijn geen probleem, maar bijvoorbeeld vochtschade die niet vermeld is, uiteraard wel. Dit heeft namelijk in veel gevallen een waarde verminderend effect op de caravan.

Wij vragen u dan ook vooral duidelijk een omschrijving van uw caravan te geven en het liefst met foto’s. Wij werken uitsluitend met aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialisten, die verstand van zaken hebben, door ons geselecteerd/ gecontroleerd zijn en een goede staat van dienst hebben opgebouwd. Hierdoor kunnen de aangesloten Recreatie Specialisten een gegarandeerd bod uitbrengen en uw caravan kopen ( na acceptatie van het uitgebrachte bod door u ), zonder vooraf op locatie uw caravan te bekijken. Daarbij staat RecreaTrader.nl garant voor een zorgeloze afhandeling. Onze klantenservice helpt u bij alle vragen en staat u bij, van aanmelden, tot afhalen van uw caravan via 085-0703117.

0,00 Verkoopservice garantie RecreaTrader.nl

Onze Klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar voor uw vragen, van 9:30 uur tot 22:00 uur via 085-0703117.

De klantenservice heeft diverse taken, zoals contact met u opnemen, indien er vragen zijn van de Recreatie Specialisten over uw caravan. Hiervoor raden wij u aan om uw telefoonnummer te vermelden bij uw aanmelding, zodat er overleg met u kan plaatsvinden via onze Klantenservice. Tevens worden de biedingen aan u voorgelegd, welke uitgebracht zijn door onze Recreatie Specialisten. Daarbij horen uiteraard ook de onderhandelingen, die voor u gevoerd moeten worden, om de hoogste prijs voor u te behalen.

Wij ontnemen u geheel kosteloos de gehele stress van het verkoopproces van uw caravan en gaan actief voor u aan de slag. Tevens kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice, indien u tussentijds vragen heeft. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Ook zorgen wij ervoor dat het gehele traject zorgeloos verloopt en u veilig & vertrouwd uw caravan verkopen via RecreaTrader.nl heeft kunnen regelen. Wij zijn er voor u als verkoper en zetten ons voor u in..

Contact Klantenservice RecreaTrader.nl

RecreaTrader.nl is opgericht in 2003 en heeft in de loop der jaren een enorme groei doorgemaakt. Hierdoor hebben wij op dit moment een eigen Netwerk met aangesloten RDW Erkende en gecontroleerde Recreatie Specialisten verspreid over heel Nederland. Deze Recreatie Specialisten zijn door ons gecontroleerd/ geselecteerd en hebben verstand van zaken als het om caravans gaat. Ook zijn alle aangesloten Recreatie Specialisten RDW of BOVAG Erkend. Tevens maakt RecreaTrader.nl gebruik van een zware selectie en accepteren alleen nieuwe inkopers, die een goede reputatie hebben opgebouwd. Daardoor wij weten wie bij u aan de deur komt. Tevens moeten onze aangesloten inkopers de titel “Recreatie Specialist” waardig zijn. Hierdoor staat RecreaTrader.nl garant voor een zorgeloze en correcte afhandeling. Daarbij kunt u tevens de hoogste biedingen en de snelste verkoop verwachten via RecreaTrader.nl

RecreaTrader.nl Nummer 1 Caravan inkoop specialisten van Nederland

Heeft u elders een bod op uw caravan ontvangen? Check dit bod via de Second Opinion Service van RecreaTrader.nl en ontvang in 95% van de gevallen een hoger bod! Dit bod is uiteraard geheel vrijblijvend voor u, maar het is tevens een gegarandeerd bod.

Pas op: Wij maken helaas vaak mee dat andere bedrijven de zaken niet op orde hebben, of u een spotbieding hebben uitgebracht. Ook ontstaan er vaak problemen met prijsafspraken, of bij de afhandeling met betalen en de afgifte van een RDW Vrijwaring.

RecreaTrader.nl staat garant voor een zorgeloze afhandeling sinds 2003, de €0,00 Verkoopservice Garantie en een gegarandeerd bod. Dus check uw bod via: 085-0703117 en wij gaan gelijk kijken of wij u een hoger bod kunnen uitbrengen. Wij hebben een klanten tevredenheid van 98%, en sinds 2003 bijna 10.000 caravans verkocht. Dat zegt toch genoeg?

second Opinion Service RecreaTrader.nl. Elders een bod ontvangen? Check dit bod!

 

Na succesvolle aanmelding van uw Caravan via RecreaTrader.nl, krijgt u de volgende melding:

Uw Caravan of Camper is succesvol aangemeld bij RecreaTrader.nl

Nu is het tijd om te ontspannen, omdat onze medewerkers u het gehele verkoopproces uit handen nemen. Onze medewerkers gaan actief met uw caravan of camper aan de slag. Tevens zullen ze zo spoedig mogelijk contact met u opnemen als er vragen of biedingen zijn. Wij gaan voor u aan de slag om het hoogste bod voor u te verkrijgen.

Belangrijk: Hoe gaat het nu verder?

Wij zullen uw recreatie voertuig geheel vrijblijvend binnen ons systeem aanbieden in de komende 24 uur. Daar wij voor biedingen afhankelijk zijn van de bij ons aangesloten RDW Erkende inkopers, zullen wij enkel contact opnemen met u, mits het een serieus bod betreft. Omdat wij u als klant serieus nemen, leggen wij u geen spotbiedingen voor. Mocht er in de eerste 24 uurs veiling geen serieus bod afgegeven zijn, verlengen wij telkens geheel vrijblijvend en kosteloos, de veiling met nogmaals 24 uur. Hierbij kan een te hoge vraagprijs van uw kant er ook voor zorgen dat er geen biedingen zijn gedaan binnen 24 uur op uw caravan. U kunt altijd even bellen met 085-0703117 om de stand van zaken door te nemen. Hierbij is het in sommige gevallen in overleg aanpassen van uw vraagprijs noodzakelijk. Tevens is na de verkoop, door acceptatie van een uitgebracht bod van uw kant, deze verkoopservice geheel gratis voor u als verkoper.

RecreaTrader.nl staat bekend om de snelste verkoop van uw Caravan in Nederland. Dat wil zeggen dat in 85% van de verkopen, de betreffende caravan binnen 1 uur is verkocht. Dat is in vele gevallen zelfs binnen 10 a 15 minuten. Hierbij kunnen wij u snel een hoog bod uitbrengen, doordat wij een eigen Netwerk van aangesloten gecontroleerde RDW Erkende Recreatie Specialisten hebben. Deze bieden de hoogste prijzen. Het is zelfs zo dat wij in 95% van de gevallen, u een hoger bod kunnen uitbrengen, dan  dat u bij andere inkopers heeft ontvangen.

Uw caravan aanmelden of tussentijds afmelden is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. Wanneer er biedingen aan u worden voorgelegd, kunt u zelf bepalen, of u akkoord gaat met een bod of het bod wilt afwijzen. Indien u akkoord gaat met een uitgebracht bod, dan is uw caravan verkocht. Dus bij acceptatie van de vraagprijs en het akkoord/ accepteren van een uitgebracht bod, dan is uw caravan verkocht. Hierdoor ontstaat een overeenkomst, waarvan u een bevestiging per mail ontvangt van ons. Daarin staan het overeengekomen bedrag vermeld en de gegevens van de koper. Deze neemt binnen 24 uur contact met u op om een afspraak met u af te stemmen. Uw enige verplichting is dat u de caravan aan de Recreatie Specialist levert, zoals afgesproken bij de acceptatie van het bod. Hierbij is dit verkoopproces via onze €0,00 caravan verkoop service garantie, voor u dus geheel gratis.

Een vraagprijs betekent letterlijk: Het bedrag waarvoor de eigenaar het eigendom van de caravan wil overdragen. Veel mensen kijken voor een vraagprijs op online marktplaatsen, waar de particuliere vraagprijzen de laatste jaren de dealer prijzen bijna overstijgen. Vandaar kunt u het beste kijken wat u gevoelsmatig voor uw caravan wilt hebben, dus een bedrag, waar u een goed gevoel bij heeft. Tevens kunt u kijken wat u bij aanschaf voor uw caravan heeft betaald en  hanteer hierbij per jaar een afschrijvingsbedrag. Reken dit x het aantal jaren dat u de caravan in bezit heeft en trek dit van de aanschafprijs af. Uiteraard zijn wij u hierbij graag behulpzaam en kunt u onze Klantenservice altijd bellen om een realistische vraagprijs met u af te stemmen.

Ja, bij RecreaTrader.nl betaald u door onze €0,00 caravan verkoopservice garantie, ook bij  akkoord gaan met een uitgebracht bod en daardoor de verkoop van uw caravan, helemaal niets. 100% Gratis uw Caravan Verkopen via RecreaTrader.nl dus.

U kunt uw caravan geheel vrijblijvend aanmelden, of tussentijds weer afmelden, zonder verplichting. Uiteraard, wanneer uw caravan verkocht is door acceptatie van een uitgebracht bod en u hiervan een bevestiging heeft ontvangen, dan bent u verplicht om de caravan voor het overeengekomen bedrag af te leveren aan de aangesloten koper die het geaccepteerde bod heeft uitgebracht/ uw vraagprijs geaccepteerd heeft. Na het accepteren van een bod door u en de vraagprijs door de koper, is het niet mogelijk uw caravan daarna nog af te melden, omdat deze dan officieel verkocht is. Indien u de caravan elders heeft verkocht in de tussentijd en de caravan nog niet via ons is verkocht, dan kunt u de caravan uiteraard eenvoudig afmelden. Wij halen uw caravan dan uit ons systeem. Dit is zonder kosten of verplichting voor u.

Nee, helaas kunt u uw caravan niet online zien in de veilingen, omdat wij uw privacy en daarbij ook de privacy van anderen zeer zorgvuldig beschermen. Uw caravan wordt in een afgeschermd gedeelte van onze site aangeboden in de veilingen van 24 uur. Hierbij kunnen alleen de aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialisten uw Caravan zien, zonder zicht te hebben op uw N.A.W. gegevens. Hierbij heeft uitsluitend de koper van uw caravan zicht op uw gegevens, na akkoord. Zo kan deze Recreatie Specialist een afspraak met u af te stemmen en contact met u opnemen. Tussentijds worden de uitgebrachte biedingen uiteraard met u overlegd via onze Klantenservice.

ik wil van mijn caravan af binnen 24 uur

HEEFT U NOG GEEN ANTWOORD OP UW EIGEN VRAAG? LAAT HET ONS WETEN.

Neemt u dan even contact op met onze klantenservice via: 085-0703117. Wij beantwoorden hier graag uw vragen. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar onze Klantenservice.

van uw caravan af binnen 24 uur