Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Gratis Ophaalservice van uw Caravan in heel Nederland.

gratis ophaalservice van uw caravan in heel Nederlandin

Bij Caravan Verkopen via RecreaTrader.nl maakt u automatisch gebruik van onze Gratis Ophaalservice van uw Caravan in heel Nederland.  Hierbij wordt na een succesvolle verkoop van uw caravan op een afgestemde datum, tijd en locatie, uw caravan netjes en probleemloos uw caravan opgehaald. Tevens ontvangt u voordat er gereden wordt met uw caravan. Tevens ontvangt  U ontvangy Direct uw Geld, waarbij u kunt kiezen tussen een  bankoverschrijving of contant.

Gratis Ophaalservice van uw caravan in heel Nederland

Netjes opgehaald op locatie. Bij u Thuis, de Stalling, of vanaf de Camping., u zegt het maar.

Na acceptatie van een Gegarandeerd Bod, dan is uw Caravan Direct Verkocht. U krijgt van ons een bevestiging per mail, waarin het verkoopbedrag en de gegevens staan vermeld van de koper, van uw caravan. Daarbij wordt er binnen 24 uur een afspraak met u gemaakt voor de afhandeling  en wanneer dit u het beste uitkomt. Misschien staat uw caravan nog in de stalling? Dan bent u afhankelijk van de  caravanstalling en wanneer deze uw caravan eruit kunnen halen. Maak u niet druk, wij passen ons aan uw planning aan.

RecreaTrader.nl vindt het ophalen van uw caravan in Nederland niet meer dan Normaal.

Wij vinden dat afstanden bestaan, om overbrugt te worden. Hoe groot is Nederland nou eigenlijk? Daarbij hoort het bij ons werk en moet je er ook wat voor over hebben. Vandaar dat wij uw Verkochte Caravan altijd in heel Nederland komen ophalen via onze Gratis Ophaalservice van uw caravan in heel Nederland.

TIP: Breng uw Caravan nooit langs bij een caravanbedrijf, of foute handelaar voor inkoop. 

 Deze tip willen wij u wel even meegeven. Ga nooit met uw Caravan op pad om de Caravan te verkopen. Hierbij is er heel eenvoudig gebruik te maken van uw vertrouwen en daardoor ontvangt u veel minder geld, omdat u er toch al op de stoep staat met uw caravan.Een excuus van “Ik heb geen tijd, kom maar langs”, gaat er bij RecreaTrader.nl ook niet in, als je een caravan wilt inkopen, dan moet je er tijd voor maken.b

Hierbij wordt er bijvoorbeeld het volgende gebruikt om de inkoopprijs voor uw caravan te drukken:

  1. Oww, dat is een ander model dan ik dacht…
  2. Ik heb deze al een keer gehad en die heeft heel lang gestaan…
  3.  De natte vinger en de vochtmeter truc toepassen…..
  4.  De kleur van de bekleding is heel moeilijk te verkopen…
  5.  Ik wil de caravan wel voor u bemiddelen...

Dan denkt u vaak, zoals vele andere Particulieren: Nou laten we het dan maar doen, dan zijn we de caravan in ieder geval kwijt en hoeven we er niet weer mee terug.

De Voordelen via RecreaTrader.nl

Om te beginnen betaald u geen kosten voor alle service die RecreaTrader.nl u biedt. 100% Gratis wordt alles voor u geregeld. Tevens is het voldoende om binnen 3 minuten uw caravan an te melden, het liefst met enkele foto’s, om geheel vrijblijvend en zonder kosten of verplichtingen, binnen 24 uur  geheel vrijblijvend het Hoogste Bod online te ontvangen. Aanmelden of tussentijds afmelden, zonder kosten of verplichtingen. Indien u een uitgebracht bod wilt accepteren, dan is uw caravan direct verkocht en maakt u gratis gebruik van de bovenstaande services bij verkoop van uw caravan via RecreaTrader.nl. Daarbij hebben wij inmiddels 10.000+ tevreden klanten in Nederland. Tevens beoordelen onze Klanten ons met 4.9 van 5 en hebben wij een Klantentevredenheid van 98%.

Gratis Ophaalservice van uw caravan in heel Nederland

Heeft u vragen? Bel gerust met onze Klantenservice en wij helpen u graag verder/.

Onze Klantenservice is 7 Dagen per week bereikbaar van 9:30 uur tot 22:00 uur. Wij zijn beschikbaar voor uw vragen, hulp, of telefonische aanmeldingen.

Wij zijn te bereiken op Telefoonnummer: 085-0703117, of stuur ons een mail.


Ga Terug

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)