Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Gratis Services

Gratis Services van RecreaTrader.nl zijn voor ons sinds 2003 de gewoonste zaak van de wereld. Hierbij staat de klantentevredenheid voorop bij ons en deze is momenteel 98% voor RecreaTrader.nl. Vlot, Veilig en Vertrouwd uw caravan verkopen is bij ons al 17 jaar kosteloos. 

gratis services

GRATIS VERKOOPSERVICE

Wij verkopen uw caravan voor u. Hierbij regelen wij alles in overleg met u en gaan wij actief met uw caravan aan de slag binnen ons netwerk van 150+ aangesloten en gecontroleerde RDW Erkende Inkopers. Deze bieden online op uw caravan, gedurende 24 uur. De hoogste  biedingen leggen wij u geheel vrijblijvend voor. U bepaald of u zich in dit bod kunt vinden. Bent u akkoord? Dan is uw caravan direct verkocht!

GRATIS OPHAALSERVICE IN HEEL NEDERLAND

Nadat u een bod heeft geaccepteerd en uw caravan daadwerkelijk verkocht is, ontvangt u direct een overeenkomst per mail van ons. Deze bevestiging van de verkoop dient als extra bevestiging  voor u. Hierin staan het bedrag van het hoogste bod vermeld, waarvoor uw caravan is verkocht en de gegevens van de erkende koper, die bij ons is aangesloten. Deze neemt binnen 24 uur contact met u op om een afspraak met u af te stemmen voor ophalen van uw caravan op locatie. Hierbij geeft u aan waar de caravan staat en wanneer de caravan, via onze gratis ophaaldienst in heel Nederland kan worden opgehaald. Caravan verkopen via RecreaTrader.nl staat garant voor direct uw geld, per bank of contant en een officiële RDW Vrijwaring.

 

GRATIS KLANTENSERVICE

Onze Klantenservice regelt alles voor u en uiteraard in overeenstemming met u als verkoper. Wij gaan actief met uw caravan aan de slag en proberen het hoogste bood voor u te verkrijgen binnen ons Netwerk van aangesloten RDW Erkende Inkopers. Deze Recreatie Specialisten doen online een gegarandeerd bod op uw caravan en staan bekend om de snelste verkoop en de hoogste biedingen. Dus heeft u tussentijds vragen? Onze Klantenservice medewerkers helpen u graag bij al uw vragen of hulp betreffende de verkoop van uw caravan. Wij zijn 7 dagenn per week voor u bereikbaar van 9:30 uur t/m 22:00 uur/

GRATIS ONDERHANDELINGEN

Onze Medewerkers ontnemen u tevens de zorgen van onderhandeelingen die gevoerd moeten worden bij de caravan inkoop door onze 150+ aangesloten RDW Erkende caravaninkopers. Of het nou het antwoord op vragen is betreffende de caravan, onderhandelingen over de prijs, of een afspraak afstemmen voor u, wij regelen het allemaal kosteloos voor u!

GRATIS AFHANDELING

WIJ ZIJN ER VOOR U VAN AANMELDEN TOT AFHALEN. Onze medewerkers zijn er voor u van het aanmelden van uw caravan op onze site, tot het afhalen van uw caravan door de betreffende Recreatie Specialist op de door u bepaalde locatie. Wij zijn er voor u totdat u tevreden bent en de afhandeling zorgeloos is verlopen.  Wij zijn er voor u via: 085-0703117.

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)