Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de recreatievoertuig specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

13

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord ontvangt u de overeengekomen prijs

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Ten eerste is het verkopen van uw caravan voor u geheel gratis via RecreaTrader.nl.  Dat wil dus zeggen, dat u tevens na acceptatie van het hoogste uitgebrachte bod, geen kosten betaald achteraf. Hierdoor bent u zeker van 0% verkoopkosten bij het caravan verkopen via de #1 Caravan Inkoop van Nederland sinds 2003.

GRATIS SERVICE? WAT IS HET VERDIENMODEL DAN?

Ons verdienmodel bestaat uit de maandelijkse contributie, die onze  150+ aangesloten & geselecteerde RDW Erkende Recreatie Specialisten, maandelijks aan ons afdragen, om gebruik te mogen maken van ons online aanbod van caravans. Hierop kunnen onze Recreatie Specialisten gegarandeerde biedingen doen in een 24 uurs Caravanveiling. daarbij gaan wij ook actief met uw caravan aan de slag, om het hoogste bod te verkrijgen. Tevens staat RecreaTrader.nl bekend om het hoogste gegarandeerde bod en de snelste verkoop van uw caravan..

GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN GEGARANDEERD BOD ONTVANGEN BINNEN 24 UUR?

Wat betekent dit voor u als klant? Geheel vrijblijvend wil zeggen dat u geen verplichtingen heeft na het aanmelden van uw caravan en het ontvangen van het hoogste gegarandeerde bod. Onze service is geheel gratis.  Daarbij bent u geheel vrij om een bod te accepteren, of af te wijzen. Bent u akkoord? Dan is uw caravan direct verkocht. 

gratis services

UW CARAVAN BINNEN 3 MINUTEN GEHEEL VRIJBLIJVEND EN ZONDER VERPLICHTING AANGEMELD.

Om geheel vrijblijvend binnen 24 uur  het hoogste gegarandeerde bod te ontvangen, kunt u binnen 3 minuten zonder enige verplichting uw Caravan of Camper aanmelden via onze site. Daarbij ontvangt u een gegarandeerd bod, via RecreaTrader.nl, in tegenstelling tot reguliere  opkopers en handelaren. 

Een gegarandeerd bod via RecreaTrader.nl betekent voor u zekerheid over de prijs die u gaat ontvangen ter plekke,. Dit betekent bij caravan verkopen, via  RecreaTrader.nl, dat wij u vooraf al een gegarandeerd bod doen aan de hand van uw aanmelding en omschrijving van uw caravan.

Indien u zich kunt vinden in het hoogste gegarandeerde bod, wat wij u geheel vrijblijvend voorleggen, dan ontvangt u een bevestiging van dit bedrag, de gegevens van diegene die uw caravan bij u komt afhalen en uw omschrijving van de caravan of camper welke u zojuist verkocht heeft.

EEN GEGARANDEERD BOD MET ZEKERHEID EN EEN BEVESTIGING PER MAIL ALS BEWIJS VAN DE VERKOOPPRIJS.

 

Andere handelaren en/ of inkopers bijvoorbeeld via marktplaats, kunnen een bedrag roepen om maar bij u thuis te komen, waar het afpingelen begint. Hierdoor is het uitgebrachte bod via RecreaTrader.nl dus altijd onderbouwd. Wij verzoeken u dan ook een duidelijke omschrijving te doen en het liefst met enkele foto’s. Hierdoor zullen de hoeveelheid biedingen en de hoogte van de biedingen in uw voordeel zijn.

Hoe werkt het met tussentijds afmelden? Heeft u tussentijds uw caravan elders kunnen verkopen? Geen probleem. Stuur hier uw bericht om uw caravan o.v.v. merk, bouwjaar en kenteken af te melden. Uiteraard kunt u ook met onze klantenservice bellen op :085-0703117.

INMIDDELS HEBBEN MEER DAN 10.000 TEVREDEN KLANTEN HUN CARAVAN SUCCESVOL VERKOCHT VIA RECREATRADER.NL

Caravans Verkopen

Ja, u leest het goed. Inmiddels hebben meer dan 10.000 tevreden klanten in Nederland gebruik gemaakt van onze gratis caravan verkoopservice.  Klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 4.9 van 5 sterren en hebben wij een klantentevredenheid van 98% sinds 2003.

GRATIS CARAVAN OPHAALSERVICE IN HEEL NEDERLAND, INCL. EEN OFFICIELE RDW VRIJWARING EN DIRECT UW GELD

Na acceptatie van een gegarandeerd bod, is uw caravan op dat moment officieel verkocht. Hiervan ontvangt u direct een bevestiging per mail, waar alle gegevens in staan, zoals de gegevens van uw aanmelding, de persoonsgegeven van de persoon die uw caravan komt ophalen en uiteraard de verkoopprijs. Binnen 24 uur neemt de koper contact met u op om een afspraak met u af te stemmen voor aflevering. Dit kunt u zelf bepalen, net zoals de locatie waar de caravan moet worden afgehaald. Dat kan bij de stalling, op de camping, of bij u thuis zijn.  Wij passen ons geheel aan u aan.

schade caravan verkopen

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)