Bent u inkoper? Aanmelden | Inloggen
Onbetwist de caravan specialist!

Recreatrader.nl

van 5
4.9

18

Klanten beoordelen ons met een:
Klantenbeoordeling:
Vul het kenteken van uw caravan in

NL

Kenteken onbekend?

150+ RDW Recreatie Specialisten doen een gegarandeerd bod op uw caravan.

  • ¬†Ontvang vrijblijvend het hoogste bod <24 uur
  • Uw caravan binnen enkele minuten aangemeld
  • Snel en gemakkelijk, 7 dagen p.w open tot 22:00
  • ¬†Heeft u hulp nodig? Klantenservice: 085-0703117
  • 100% Gratis service. Veilig & vrijblijvend sinds 2003
  • Uw caravan gratis opgehaald in heel Nederland
1

Bel ons of vul het formulier in

Eenvoudig en snel

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur reactie

3

Indien akkoord dan is uw caravan direkt verkocht

Landelijk kostenloos bij u afgehaald!

Hoe werkt het caravan verkopen?

Hoe-werkt-het

Hoe werkt het caravan verkopen? Tegenwoordig is het zeer eenvoudig om uw caravan te verkopen. Hiervoor zijn er op internet voldoende bedrijven te vinden die het caravan verkopen voor u regelen, maar hoe werkt het en wat heeft u voor gevoel achteraf? Komt u er met sommige bedrijven helemaal niet uit, of voelt het niet goed en geeft een bepaald bedrijf u een slecht gevoel? Hierbij raden wij u aan, om uw instinct te volgen.

Daarbij is het altijd wijs om een second opinion op te vragen, om te kijken of u elders niet een stuk meer geboden krijgt. Hoe werkt het? Bel of Mail nu met de caravan second opinion hotline, indien u elders een bod heeft ontvangen. Hier kan men u ook probleemloos toelichten, of uw elders ontvangen bod, realistisch  is, of dat u een spotbieding heeft ontvangen. In dat geval, ontvangt u direct een hoger en gegarandeerd bod voor uw caravan.

Gratis service? Hoe werkt het?

Hoe werkt het aanbieden van gratis service bij Caravan Verkopen? Hiervoor dient het bedrijf over een eigen Netwerk van aangesloten en Erkende inkopers te beschikken. Deze RDW Erkende en gecontroleerde Recreatie Specialisten zijn aangesloten bij het bedrijf. Deze Recreatie Specialisten mogen d.m.v. een kleine vergoeding gebruik maken van het aanbod van caravans binnen het afgeschermde deel van systeem, waartoe uitsluitend de aangesloten en RDW Erkende Recreatie Specialisten toegang hebben en een bod op uw caravan kunnen uitbrengen online. 

Tevens krijgt u in dit geval een gegarandeerd bod van onze 150+ Recreatie Specialisten. Dit bod is gebaseerd op uw omschrijving bij de aanmelding van uw caravan en eventueel de bijgevoegde foto’s. Hierdoor heeft u de zekerheid van uw caravan verkoop. Daarnaast komt er een melding bij de betreffende Recreatie Specialist binnen, waardoor deze

gratis services

Geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod ontvangen binnen 24 uur? Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Geheel vrijblijvend wil zeggen dat u geen verplichtingen heeft na het aanmelden van uw caravan en het ontvangen van het hoogste gegarandeerde bod binnen 24 uur. Onze service is geheel gratis en geheel vrijblijvend voor u als caravanverkoper.. Daarbij bent u geheel vrij om een bod te accepteren, of af te wijzen. Bent u akkoord? Dan is uw caravan direct verkocht. 

Hierna ontvangt u een bevestiging, waarin de gegevens van de aangesloten en RDW Erkende koper staan vermeld, samen met het overeengekomen bedrag. Daarnaast komt er een melding bij de betreffende Recreatie Specialist binnen, waardoor deze binnen 24 uur contact met u opneemt, om een afspraak voor ophalen met u af te stemmen. Hierbij maakt u automatisch gebruik van onze gratis caravan ophaalservice in heel Nederland. Waar en wanneer het u het beste uitkomt.


Ja, ik wil graag een vrijblijvend bod op mijn caravan ontvangen

Uw caravan zonder enige verplichting, binnen enkele minuten aangemeld. Daarna vrijblijvend het hoogste bod ontvangen.

Om geheel vrijblijvend binnen 24 uur  het hoogste gegarandeerde bod te ontvangen, kunt u binnen enkele minuten, zonder enige verplichting, uw caravan aanbieden, via onze site. Daarbij ontvangt u een gegarandeerd bod, via RecreaTrader.nl, in tegenstelling tot reguliere  opkopers en handelaren. Pas dus goed op met wie u zaken doet!

Hoe werkt het? Een gegarandeerd bod  betekent voor u zekerheid over de prijs die u gaat ontvangen. Dit betekent bij caravan verkopen, via  RecreaTrader.nl, dat wij u vooraf al een gegarandeerd bod doen aan de hand van uw aanmelding en omschrijving van uw caravan.

Indien u zich kunt vinden in het hoogste gegarandeerde bod, wat wij u geheel vrijblijvend voorleggen, dan ontvangt u een bevestiging van dit bedrag, de gegevens van diegene die uw caravan bij u komt afhalen en uw omschrijving van de caravan of camper welke u zojuist verkocht heeft.

Uw caravan aanmelden of afmelden, zonder enige verplichting.

Hoe werkt het met tussentijds uw caravan afmelden? Heeft u bijvoorbeeld tussentijds uw caravan elders kunnen verkopen? of gaat u toch nog een jaar kamperen met de huidige caravan? Geen probleem bij RecreaTrader.nl. Geen verplichting en geen kosten. Stuur hier uw bericht om uw caravan o.v.v. merk, bouwjaar en kenteken af te melden. Uiteraard kunt u ook met onze Klantenservice bellen op :085-0703117.

De Marktleider sinds 2003.Veilig & Vertrouwd Caravan Verkocht!

Caravans Verkopen

Inmiddels hebben meer dan 12.000 tevreden klanten in Nederland gebruik gemaakt van onze gratis caravan verkoopservice. Klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 4.9 van 5 sterren en hebben wij een klantentevredenheid van 98% sinds 2003.


Ja, ik wil graag een vrijblijvend bod op mijn caravan ontvangen

Gratis caravan ophaalservice in heel Nederland. Ook vanaf uw stalling, uw camping of uw thuisadres, wanneer het u uitkomt.

Na acceptatie van een hoogste gegarandeerde bod, is uw caravan op dat moment officieel verkocht. Gefeliciteerd! Hiervan ontvangt u direct een bevestiging per mail, waar alle gegevens in staan, zoals de gegevens van uw aanmelding, de persoonsgegeven van de betreffende aangesloten en RDW Erkende Recreatie Specialist, die uw caravan komt ophalen en uiteraard de betreffende  verkoopprijs, welke door u geaccepteerd is. Binnen 24 uur neemt de betreffende RDW Erkende Recreatie Specialist contact met u op om een afspraak met u af te stemmen voor aflevering.  Dat kan bij de stalling, op de camping, of bij u thuis zijn.  Wij passen ons geheel aan u aan. 

Hoe werkt het? Heeft u een caravan met schade in de aanbieding? Verzwijg de schade niet, maar zorg voor een duidelijke omschrijving en het liefst foto’s van de schade. Daarbij zijn onze inkopers dagelijks op zoek naar naar Caravans met schade.

Vraag hier uw missende kenteken delen aan via de RDW, zodat u een RDW Vrijwaring in ontvangst kunt nemen bij de aflevering via de Recreatie Specialisten van RecreaTraader.nl. Zijn er bij het Caravan Verkopen verder nog vragen waaraan u moet denken? Neem een kijkje bij de RDW Caravan Verkopen.

Bespaar op ergernis en kostbare tijd: Afspraak is afspraak via de RDW erkende recreatie specialisten van RecreaTrader.nl.

Hoe werkt uw caravan verkoop via RecreaTrader? Accuraat , want bij ons is een afspraak een afspraak! Daarbij zijn wij bekend met het probleem, om even een afspraak te maken binnen uw werkzaamheden en uw kostbare tijd, welke u tussen werkzaamheden door moet gebruiken.    Kent u dat gevoel? Daarbij zit u te wachten op een zogenaamde particulier, welke niets meer van zich laat horen. of zegt vandaag niet te kunnen komen.Tevens begint hi na de 4e afspraak ineens over de prijs te onderhandelen. maar moet er nog over denken… Kunt u de caravan ook reserveren? Daarna kunt u weer opnieuw met aanbieden beginnen…

Hoe werkt uw caravan verkoop via RecreaTrader? Zorgeloos, want wist u dat u bij de caravan verkoop aan een andere partij of particulier bv. via Marktplaats.nl. verantwoordelijk bent voor achteraf ontdekte gebreken? Helemaal in de tijd waarin iedereen een Rechtsbijstand verzekering heeft? In de meeste gevallen bent u achteraf ook nog eens verplicht om deze schade met uw eigen geld te laten repareren. Dat wil dus zeggen, al is de caravan uw eigendom niet meer. Dit risico heeft u dus nooit, bij caravan verkoop via RecreaTrader. Onze aangesloten RDW erkende Recreatie Specialisten dienen zelf goed op de hoogte te zijn , om de staat van de caravan juist in te schatten en kunnen achteraf geen aanspraak maken op achteraf ontdekte gebreken. 

Heeft u nog vragen of hulp nodig?

Heeft u nog vragen of hulp nodig? Neem dan snel even contact op met onze medewerkers van de Klantenservice via: 085-0703117. Indien u liever een mail stuurt, kunt u dat hier doen.

schade caravan verkopen

HOME

Landelijk meer dan 100 door ons geselecteerde RDW erkende inkoopbedrijven

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(7 dagen per week van 9:30 tot 22:00)