Bent u inkoper? Registreren | Inloggen
Onbetwist de Caravan Specialist!
van 5
4.9

35

Recreatrader

Klanten beoordelen ons met een:
Beoordeling 4.9/ 5:
1

Geheel vrijblijvend uw Caravan aanmelden

Zonder enige verplichting

2

Ontvang geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod

Binnen 24 uur

3

Bod akkoord? Dan is uw caravan direct verkocht

Afgehaald, betaald en RDW gevrijwaard

Over Ons

Over Ons: RecreaTrader.nl is sinds 2003 actief in de inkoop en verkoop van gebruikte caravans. Hierdoor hebben wij inmiddels 16 jaar ervaring en kennis, als het om het verkopen van uw caravan gaat. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Caravan verkopen en daarmee het enige Erkende Inkoopplatform met een eigen Netwerk van aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialisten, dat uitsluitend voor Caravan verkoop bestemd is.

Ga voor zorgeloze zekerheid sinds 2003

Eigen Netwerk van aangesloten Caravan Recreatie Specialisten.

RecreaTrader.nl is door de jaren heen enorm gegroeid. Dat heeft geresulteerd in het feit, dat wij inmiddels het Grootste en Meest Betrouwbare Inkoopplatform van Nederland zijn, wanneer het om de verkoop van uw caravan draait. Hierbij kunnen wij onze kennis en expertise op dit gebied volledig benutten. Tevens krijgt u altijd een vakkundig advies en worden al onze medewerkers voorzien van voldoende kennis op caravangebied. Ook werken wij uitsluitend met aangesloten RDW Erkende en gecontroleerde Caravan Recreatie Specialisten. Daardoor krijgt u via RecreaTrader.nl het hoogste bod voor uw caravan.

Over Ons: 

RecreaTrader.nl

Postadres: Vaart NZ. 65, 7833HC, Nieuw-Amsterdam.

Klantenservice: Tel. 085-0703117.

Openingstijden: 7 dagen per week van 9:30 uur t/m 22:00 uur bereikbaar.

Mail: Stuur een Mail aan RecreaTrader.nl

URL: www.recreatrader.nl

RecreaTrader.nl Over Ons
Klantenservice RecreaTrader.nl

Eigen Landelijk Netwerk van gecontroleerde en aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialisten

Kies een provicie
Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper Caravan Camper
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(** Anonieme gesprekken worden helaas niet beantwoord **)
dutch flag Klantenservice: 085-0703117
(** Anonieme gesprekken worden helaas niet beantwoord **)
RecreaTrader.nl De Nummer 1 van Nederland

Gratis Verkoopservice, Gratis Ophaalservice in heel Nederland, Direct Geld en een RDW Vrijwaring.

Veilig en vertrouwd van uw caravan af binnen 24 uur sinds 2003. Daarnaast wordt uw caravan gratis afgehaald op een door u te bepalen locatie en tijdstip. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis zijn, maar uiteraard ook bij de stalling, de camping, of elders. Tevens ontvangt u de betaling en de RDW vrijwaring ter plekke van de betreffende Recreatie Specialist.

€,00 Caravan Verkoopservice Garantie van RecreaTrader.nl.

Heeft u het kenteken van uw caravan compleet, om een RDW Vrijwaring in ontvangst te kunnen nemen?

Heeft u uw kenteken van uw caravan compleet? Anders kunt u via de RDW een vervangend kenteken deel bestellen. Daardoor komt u niet voor verrassingen te staan bij het afhalen na het Caravan Verkopen via RecreaTrader.nl. Tevens ontvangt u dan de RDW vrijwaring ter plekke, waardoor alles correct en zorgeloos voor u is geregeld.

 

BELANGRIJK: Verkoop nooit uw caravan zonder een RDW Vrijwaring. U blijft dan verantwoordelijk.

Wij raden u aan om nooit uw caravan te verkopen zonder een RDW Vrijwaring te hebben ontvangen. Hierbij draagt u namelijk het eigendom en de verantwoordelijkheid van uw caravan over bij het caravan verkopen. Tevens kunt u hiermee uw verzekering opzeggen en is het een wettelijk bewijs van overdracht. Indien u geen RDW Vrijwaring heeft ontvangen, doen veel verzekeraars zeer moeilijk om uw caravanverzekering stop te zetten. Tevens blijft u in het geval van ongevallen, schade en verkeersboetes verantwoordelijk, omdat u wettelijk gezien nog steeds eigenaar bent.