TIPS CARAVAN AANMELDEN

Tips caravan aanmelden van RecreaTrader.nl. Deze tips zijn ervoor, om meer biedingen voor uw caravan te ontvangen en tevens hogere biedingen. Dit is uiteraard in uw eigen voordeel, want meer kans op verkoop en hogere biedingen ontvangen, geeft u meer opbrengst. Buiten het feit dat wij voor de hoogste gegarandeerde opbrengst gaan voor uw caravan, heeft u hierop zelf ook heel veel invloed. Daarbij hangt alles af van uw aanmelding.  

VERSTREK VOLDOENDE GEGEVENS

Er worden geregeld caravans aangemeld, waarbij alleen een merk is ingevuld, het bouwjaar en geen omschrijving of foto’s.  Dan is er ook nog geen overleg mogelijk bij vragen van de Recreatie Specialisten, omdat de verkoper geen telefoonnummer heeft achtergelaten. Dit is dus een voorbeeld van een aanmelding, waarop bijna niet geboden wordt. De staat is niet in te schatten, er is tevens geen inschatting mogelijk, omdat er geen foto’s zijn bijgevoegd. Doordat onze aangesloten & gecontroleerde RDW Erkende Recreatie Specialisten een gegarandeerd bod op uw caravan uitbrengen, is deze aanmelding een te grote onzekerheid en wordt er helaas bijna niet geboden. 

MEER GEGEVENS = MEER HOGE BIEDINGEN

Uw aanmelding is dus van groot belang voor een succesvolle verkoop van uw caravan binnen 24 uur. Daarbij raden wij u aan om even wat extra tijd te spenderen aan een goede omschrijving, de opties, de staat, enz. Dit zorgt er automatisch voor dat u meer gegarandeerde biedingen ontvangt en tevens hogere biedingen, omdat de Recreatie Specialisten een goed beeld kunnen krijgen van uw caravan.  Ook het feit dat onze Recreatie Specialisten een gegarandeerd bod uitbrengen aan de hand van uw aanmelding, is bij vermelding van meer gegevens, bevorderend voor het uitbrengen van een bod. 

FOTO'S BIJVOEGEN: 95% MEER KANS OP VERKOOP

Het bijvoegen van foto’s via ons aanmeldformulier is heel eenvoudig. Hierbij kunt u max. 10 foto’s toevoegen, waardoor er een goede inschatting gemaakt kan worden van uw caravan. Daarbij geeft u tevens een goede omschrijving van de staat, eventuele schade, de opties , enz. Dit geeft u 95% meer kans op een succesvolle caravan verkoop binnen 24 uur.  Het aantal biedingen op uw caravan zal hierdoor enorm toenemen en tevens de hoogte van de biedingen.

tips caravan aanmelden

TELEFOONNUMMER VOOR OVERLEG OF VRAGEN

Vaak hebben onze Recreatie Specialisten een vraag betreffende uw caravan. Indien u geen telefoonnummer heeft achtergelaten, dan is er van onze kant geen snel overleg mogelijk. Daarbij komt het in 85% van de aanmeldingen voor dat caravans binnen 1 uur zijn verkocht. Dat kan zelfs binnen 5 minuten zijn, indien er direct een hoog bod wordt uitgebracht. Hierbij is het fijn als onze medewerkers van de Klantenservice hiervoor met u kunnen overleggen. Zo wilt u misschien dit hoge bod direct accepteren, waardoor uw caravan direct verkocht is. Uiteraard bepaald u zelf of u telefonisch contact wilt, maar het bevordert uw caravan verkoop binnen 24 uur enorm in uw voordeel. Wij bellen u alleen bij serieuze biedingen, of vragen over uw caravan van de Recreatie Specialisten.

UW PERSOONSGEGEVENS ZIJN IN VEILIGE HANDEN

Uw gegevens worden niet met andere partijen gedeeld, waardoor wij uw Privacy waarborgen. Uw gegevens worden naderhand verwijderd uit ons systeem.

tips caravan aanmelden

HEEFT UW CARAVAN SCHADE? GEEN PROBLEEM!

Heeft uw caravan schade? Geen probleem bij RecreaTrader.nl. Onze Recreatie Specialisten kopen dagelijks caravans met schade. Daarbij krijgt u in vele gevallen ook nog eens het hoogste bod bij het schade caravan verkopen via RecreaTrader.nl. Wij verzoeken u dan ook, indien u zichtbare schade heeft, zoals hagelschade, vochtschade, kras schade, kapotte ramen, plaatschade, enz, om deze schade te vermelden bij uw aanmelding. Doordat u een gegarandeerd bod ontvangt gebaseerd op uw aanmelding, komen onze aangesloten Recreatie Specialisten niet voor verrassingen te staan bij het afhalen van uw caravan.

Dit betreft dus nadrukkelijk zichtbare schade, die voor iedereen zichtbaar is. Indien er verborgen gebreken geconstateerd worden, die u als particulier niet aan te rekenen zijn en welke niet zichtbaar zijn, dan snappen wij dat uw caravankennis als particulier vaak uitsluitend tot het gebruik beperkt is.  

NU UW CARAVAN VERKOPEN EN NA DE WINTER LATEN OPHALEN OP LOCATIE?

Indien u uw caravan wilt verkopen, maar u moet wachten tot de stalling bijvoorbeeld weer open gaat, of dat u nog een aantal maanden wilt kamperen. Dit is geen probleem via RecreaTrader.nl. U geeft zelf aan vanaf wanneer uw caravan beschikbaar is en onze aangesloten RDW Erkende Recreatie Specialist, waarvan u het bod heeft geaccepteerd, maakt alvast een afspraak met u voor de afhaaldatum van uw caravan en de locatie waar uw caravan opgehaald dient te worden. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw caravan alvast verkocht is, maar u levert uw caravan pas op de afgesproken datum. Uw caravan wordt dan netjes afgehaald op lokatie. Dus bij de stalling, op de camping, of bij u thuis. Hierbij ontvangt u een RDW Vrijwaring en Direct uw Geld.

Bel met ons

Stuur een mail

WhatsApp